Gardets

Dell lanserar 2022-serien av kommersiella bĂ€rbara datorer och mobila arbetsstationer, priset börjar pĂ„ Rs 79 990…

Dell Technologies har tillkĂ€nnagett sitt senaste utbud av kommersiella bĂ€rbara datorer under sin Latitude och Precision-serie i Indien. Företaget sa att de nya bĂ€rbara datorerna Ă€r designade för att “ytterligare höja den hybrida arbetsupplevelsen för organisationer”. Enligt företaget kommer de nya bĂ€rbara datorerna ocksĂ„ med förbĂ€ttrad prestanda, sĂ€kerhet och AI-baserade funktioner. NĂ€r det gĂ€ller specifikationer kommer de nya bĂ€rbara datorerna med den senaste generationens Intel Core-processorer, de senaste anslutningsalternativen och mer. Pris och tillgĂ€nglighet Dell Latitude 9430 börjar pĂ„ Rs 1 45 990 Dell Latitude 7430 börjar pĂ„ Rs 94 990 Dell Latitude 7330 Ultralight börjar pĂ„ Rs 99 990 Dell Precision 5570 börjar pĂ„ Rs 1 42 990 Dell start Precision 547 90 frĂ„n R30 90, Dell Precision 547 frĂ„n R30 90 Rs 79 990 Specifikationer och funktioner Latitude 9430 Ă€r ett premium PC-erbjudande frĂ„n företaget. Dell hĂ€vdar att den hĂ€r bĂ€rbara datorn Ă€r vĂ€rldens minsta 14-tums 16:10 företagsdator. Den bĂ€rbara datorn kommer i metallisk grafitfĂ€rg. Förutom den senaste 12:e generationens Intel Core-processorer kommer de bĂ€rbara datorerna med en FHD-webbkamera för bĂ€ttre ljudsamtal och har en övergripande kompakt formfaktor. Dell Latitude 7330, Ă„ andra sidan, Ă€r en 13,3-tums kompakt maskin som vĂ€ger strax under ett kg. Den nya Precision 5470, enligt företagets pĂ„stĂ„ende, Ă€r vĂ€rldens minsta och tunnaste 14-tums mobila arbetsstation. Den kommer med upp till 12:e generationens Intel Core i9-processorer, 64 GB DDR5-minne och upp till 4 TB lagring tillsammans med ett urval av Nvidia RTX A1000-grafik. Den bĂ€rbara datorn kommer ocksĂ„ med förbĂ€ttrad termik som pĂ„stĂ„r sig erbjuda bĂ€ttre kylprestanda för bĂ€ttre övergripande prestanda. Dell har inkluderat en patenterad Dual Opposite Outlet-flĂ€kt med blad av flytande polymer för att hjĂ€lpa systemet att köras med höga hastigheter som behövs för komplexa arbetsflöden. Dell Precision 5570 har ocksĂ„ ett relativt tunt och lĂ€tt chassi enligt standarder för mobila arbetsstationer och den kommer med upp till Nvidia RTX A2000-grafik. BĂ„da de bĂ€rbara datorerna kommer med en kant-till-kant-skĂ€rm med TUV-certifierad ComfortView Plus-teknik. Precision 3470 drivs av 12:e generationens Intel Core i7-processorer tillsammans med Nvidia T550 DDR6-grafik. Den har en 14-tumsskĂ€rm och kommer med avancerad termisk hantering med anpassningsbara termiska blad. De nya bĂ€rbara datorerna kommer ocksĂ„ med Dells AI-baserade mjukvara, optimerare, som automatiskt förbĂ€ttrar applikationsprestanda, batteridriftstid, ljudinstĂ€llningar och integritet, enligt företaget. Företaget har ocksĂ„ inkluderat nya Intelligenta integritetsfunktioner som anblicksdetektering, bortblicksdetektering, safescreen och mer med de nya bĂ€rbara datorerna.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK