Bil

De bÀsta iPad Mini-fodralen frÄn 2022

Person som packar upp iPad mini 6blackzheep/Shutterstock.com

Uppdatering, 2022-02-16: Vi har granskat vÄra rekommendationer och Àr övertygade om att dessa fortfarande Àr de bÀsta iPad Mini-fodral du kan köpa.

Vad du ska leta efter i ett iPad Mini-fodral 2022

Den första betydande uppdateringen av iPad Mini pÄ ganska lÀnge Àr hÀr med iPad Mini 6:e generationens release. Den nya Mini innehÄller designelement som en 8,9-tumsskÀrm, toppknappskonfiguration och kompatibilitet med andra generationens Apple Pencil. Dessutom ser skÀrmen otrolig ut.

Även om de nyare modellerna av Apple-produkter Ă€r mer hĂ„llbara Ă€n sina föregĂ„ngare, Ă€r det fortfarande en bra idĂ© att skaffa ett fodral till din iPad Mini.

Fodral hjÀlper till att förhindra repor och repor sÄ att du kan hÄlla din teknik snygg och kan Àven spara en böjd ram om du skulle tappa din iPad Mini. Varför inte rÀdda dig sjÀlv skrÀcken att tappa din glÀnsande nya iPad Mini pÄ hÄrd betong med ett fodral?

Ett bra fodral lÄter dig ocksÄ fÄ ut mer av din iPad. Den kan hÄlla din Apple Pencil, stödja skÀrmen för att titta pÄ videor och hÄlla skÀrmen ren mellan anvÀndningarna.

Vilket fall du fĂ„r kommer i slutĂ€ndan att bero pĂ„ dig och dina behov, men hĂ€r Ă€r nĂ„gra alternativ som vi har hittat för 6:e ​​generationens iPad Mini för att komma igĂ„ng.

Notera: Den nya iPad Mini-designen innebĂ€r att fodral för Ă€ldre modeller inte fungerar med 6:e generationens modell. Vi har bekrĂ€ftat att alla val nedan Ă€r för 6:e ​​generationens iPad Mini.

iPad mini i ESR Ascend-fodral pÄ bordESR

Fördelar

 • ✓ TPU-skydd för sidor, rygg och hörn
 • ✓ Stylusflik för att hĂ„lla Apple-pennan
 • ✓ Kommer i flera fĂ€rger
 • ✓ Bra prislĂ€ge

Nackdelar

 • ✗ Skyddar inte skĂ€rmen nĂ€r den anvĂ€nds

ESR Ascend Trifold Case har en stil som Àr vÀldigt lik Apples Smart Folio för ungefÀr halva priset. Den Àr gjord speciellt för den nya iPad Mini 6 och kombinerar utseendet pÄ Apples lagerfodral med skydd och funktionalitet.

Detta fodral stöder Apple Pencil-laddning och har en magnetisk flik som fÀsts över pennan medan den Àr fÀst pÄ sidan av din iPad Mini. Baksidan av fodralet Àr ocksÄ hÀrdad för att förhindra skador frÄn fall och repor.

Klaffarna kommer med sömn/vakna funktionalitet, vilket Àr en superhÀndig funktion. KnapputskÀrningar Àr placerade runt kanterna, sÄ att du fortfarande kommer Ät allt med fodralet pÄ. Det finns ocksÄ en kamerabula sÄ att du inte repar objektivet.

Trifold Ascend Case konverteras ocksÄ till ett stativ. Du kan ordna det i tvÄ konfigurationer, en idealisk för att titta pÄ videor och den andra en nÄgot upphöjd 30-graderskonfiguration för att skriva med Apple Pencil.

Med en solid funktionsuppsÀttning, inbyggt skydd och ett liknande utseende som Apples Smart Folio till ungefÀr halva priset, gör detta till ett utmÀrkt allroundalternativ för ditt iPad Mini 6-fodral.

BĂ€sta iPad Mini-fodralet totalt sett

ESR Ascend Trifold-fodral

Ett fodral frÄn ESR för iPad Mini 6 med skyddade hörn och baksida, plus en flik för att hÄlla reda pÄ en Apple Pencil eller penna.

BĂ€sta Budget iPad Mini-fodral: MoKo-fodral

rosa guld moko fall pÄ rosa bakgrundMoKo

Fördelar

 • ✓ Riktigt lĂ„gt pris
 • ✓ Mikrofiberfoder för att undvika repor
 • ✓ HĂ„rd skyddande rygg

Nackdelar

 • ✗ Inget stylusband
 • ✗ Kanske inte lika bra gjort som dyrare alternativ

Om köpet av iPad Mini inte har lÀmnat dig med en hel del rörelseutrymme i din budget, har MoKo-fodralet dig tÀckt. Kommer in pÄ strax under $10, det hÀrmar ocksÄ det trefaldiga utseendet pÄ Apples Smart Folio.

MoKo hĂ€vdar att den hĂ€rdade baksidan hjĂ€lper till att förhindra fallskador, och ett mikrofiberfoder hjĂ€lper till att hĂ„lla skĂ€rmen pĂ„ din iPad Mini ren nĂ€r du har den undangömd. FĂ€rgerna – inklusive rosĂ©guld, grĂ„lila och mer – Ă€r halvgenomskinliga och lĂ„ter dig matcha din iPad Mini 6, sĂ„ att de vackra enhetsfĂ€rgerna syns genom baksidan.

Det finns ingen magnetrem för att hÄlla din Apple Pencil 2 pÄ det hÀr fodralet, och den har bara en öppning som gör att den kan fÀstas magnetiskt pÄ sidan av din Mini. Andra platser gör att Touch ID fungerar normalt med fodralet pÄ, och automatisk vila/vÀckning stöds ocksÄ.

För ett budgetalternativ erbjuder MoKo Case mycket. För $10 Àr det ett lÄgriskalternativ att testa.

BĂ€sta Budget iPad 6 Mini-fodral

MoKo fodral

Ett budgetfodral för iPad Mini 6 frÄn MoKo med mikrofiberfoder och baksida i hÄrdplast.

iPad i Torro fodralTorro

Fördelar

 • ✓ High-end material
 • ✓ Elastisk stĂ€ngningsrem
 • ✓ Anti-slip fodral
 • ✓ Mikrofiberfoder

Nackdelar

 • ✗ Inget stylusband
 • ✗ Priset kan vara för högt för vissa

Om du fortfarande har budgeten för att bli snygg efter att ha köpt din iPad Mini, sÄ Àr Torro Leather Smart Cover ett vÀrt att övervÀga. Den brittiska lÀdervarutillverkaren Torro har varit med i det lyxiga fodralspelet sedan 2013 och designat detta fodral specifikt för iPad Mini 6.

Torros fodral Àr en lÀderfolio i bokstil, sÄ att du kan tÀcka iPaden nÀr den Àr stÀngd. En elastisk rem hÄller fodralet stÀngt nÀr det inte anvÀnds, och Torros webbplats sÀger att de anvÀnder minimalt behandlat lÀder frÄn amerikanska garverier för att ge det den högkvalitativa kÀnslan. LÀdret Àr strÀckt runt en TPU-ram som hjÀlper till att skydda din iPad frÄn fall.

Den inre fliken har ett mikrofiberfoder som Àr mjukt pÄ iPadens skÀrm. Ett indraget spÄr pÄ sidan gör att Apple Pencil kan fÀstas och laddas, och öppningar runt kanten av fodralet ger dig fri tillgÄng till knapparna.

Slutligen kan stativet arrangeras i tvÄ konfigurationer för visning och skrivning, med mikrofiberinteriören som fungerar som ett halkskydd för extra stöd.

BĂ€sta Premium iPad Mini-fodral

ProCase Tangentbordsfodral pÄ rosa bakgrundProCase

Fördelar

 • ✓ Löstagbart tangentbord kan förvaras nĂ€r det inte anvĂ€nds
 • ✓ IhĂ„lig skyddad sektion för förvaring av Apple Pencil

Nackdelar

 • ✗ Inte mycket data om hur bra det fungerar Ă€nnu

De flesta kommer att sÀga att iPad Mini förmodligen inte Àr surfplattan du vill para ihop ett tangentbord med, eftersom skÀrmen bara Àr 8,9 tum. Men om du vill göra din iPad Mini till en liten bÀrbar dator, bör du investera i ProCase iPad Mini 6 Keyboard Case.

Detta fodral ger dig ett hÀrdat TPU-hölje och ett Bluetooth-tangentbord för att skriva lÀngre meddelanden i farten. Om du inte behöver tangentbordet kan du ta bort det och förvara det tills du gör det.

En praktisk funktion med ProCase Ă€r den ihĂ„liga delen inuti TPU-baksidan som Ă€r utformad för att hĂ„lla en Apple Pencil. IstĂ€llet för en rem eller fördjupning har det hĂ€r fodralet ett försĂ€nkt omrĂ„de dĂ€r du kan passa pennan – en bonus om du Ă€r orolig för att den ska ramla av och gĂ„ vilse.

Utseendet pĂ„ detta foliofodral liknar Torro Leather Case, med en bokliknande stil och ett lĂ€derutseende. PĂ„ produktsidan stĂ„r det att den Ă€r gjord av “kompositlĂ€dermaterial”, vilket betyder lĂ€der, men hallĂ„, det ser fortfarande exklusivt ut.

Allt som allt Àr Procases tangentbordsfodral ett solidt alternativ med iPad Mini 6, som vanligtvis inte fÄr mycket tangentbordskÀrlek.

BĂ€sta iPad Mini 6 tangentbordsfodral

Spigen Rugged Armor pÄ blÄ bakgrundSpigen

Fördelar

 • ✓ Luftkuddar
 • ✓ TĂ„ligt TPU-skal
 • ✓ Coola kolfiberdetaljer

Även om det finns mĂ„nga bepansrade fodral för iPad Mini 6, Ă€r Spigen’s Rugged Armor Case ett utmĂ€rkt fodral frĂ„n ett fantastiskt tillbehörsföretag.

Mattsvart finish och detaljer i kolfiber gör att detta fodral ser tungt ut, men det har fortfarande en relativt smal formfaktor. Luftkuddar och hÀrdad TPU ger din iPad Mini 6 fallskydd, sÄ Rugged Armor gör verkligen sitt jobb. Det finns ocksÄ plats för att fÀsta en Apple Pencil 2.

Gripiga sektioner som lÀggs till Spigens iPad Mini-fodral hjÀlper till att förhindra glidning nÀr den placeras pÄ en yta, men den har inte en böjbar del som kan fungera som ett stativ som de trefaldiga fodralen som visas pÄ den hÀr listan.

Om du Ă€r orolig för att tappa din iPad eller mĂ„ste anvĂ€nda den i en tuff miljö, Ă€r Spigen’s Rugged Armor den du bör övervĂ€ga.

BĂ€sta robusta iPad Mini 6-fodralet

Spigen Rugged Armor Case

Ett robust iPad Mini 6-fodral frÄn Spigen med hÄrd TPU-ram och extra luftkuddar för slagtÄlighet.

BĂ€sta iPad Mini-fodral med Apple Pencil Holder: ESR Magnetic Case

ESR magnetiskt fodral pÄ grön bakgrundESR

Fördelar

 • ✓ Stylus förvaring
 • ✓ LĂ€ttviktsdesign
 • ✓ Enkel magnetisk infĂ€stning

Nackdelar

 • ✗ Inte lika tĂ„lig som andra alternativ

ESR Magnetic Case liknar stilen ESR Ascend Case och fÀsts magnetiskt till iPad 6 och inkluderar en dedikerad magnetrem för att hÄlla en Apple Pencil. Om du anvÀnder pennan ganska ofta Àr detta fodral ett att övervÀga.

Den trefaldiga fliken pÄ detta fodral ger dig ocksÄ tvÄ betraktningsvinklar nÀr du tittar pÄ videor eller skriver pÄ iPad-skÀrmen. Det frÀmre skalet skyddar Àven iPad Mini 6:s skÀrm. Till cirka $20 pÄ Amazon Àr det ett annat billigare alternativ till den officiella Apple Smart Folio, och tidiga recensioner visar att folk Àr nöjda med det.

En varning för detta fodral Àr inte lika robust som andra fodral för iPad Mini 6. Det magnetiska fodralet tÀcker inte sidorna nÀr det Àr stÀngt, och det Àr inte mycket i vÀgen för TPU-skydd. Om du Àr benÀgen att tappa din elektronik, vill du vÀlja ett annat alternativ.

BÀsta iPad Mini 6 fodral med Apple pennhÄllare

ESR magnetfodral

Ett lÀtt och magnetiskt iPad Mini 6-fodral frÄn ESR som kommer med en flik för att hÄlla Apple Pencil eller en penna pÄ plats.

BÀsta iPad Mini-fodral för barn: ESR Hybrid-fodral

ESR Hybrid Case pÄ grÄ bakgrundESR

Fördelar

 • ✓ HĂ„rt TPU-skydd
 • ✓ Justerbart stativ
 • ✓ StyluslĂ„s

Nackdelar

 • ✗ Skyddar inte skĂ€rmen

ESR:s hybridfodral kombinerar flexibiliteten hos ett fodral i foliostil med en skyddande hÄrd TPU-baksida för att skydda iPadens sidor och hörn. Den extra hÀrdigheten kommer vÀl till pass nÀr iPaden slÀngs i en ryggsÀck eller vÀska och bÀrs runt hela dagen.

Den magnetiska flikdelen kan placeras i ett stativ, och det finns de obligatoriska öppningarna för knappar och kamerabulten. Detta fodral har ocksÄ ett magnetiskt spÀnne för Apple Pencil, sÄ att barn inte kommer att tappa det om de tar fram det för att rita eller skissa ofta.

Till en prisnivĂ„ som liknar andra ESR-fodral pĂ„ den hĂ€r listan – runt $20 – kan detta fodral ge barnen extra skydd och stil utan att bryta banken.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK