Gardets

De 9 bÀsta tv-erbjudandena pÄ Best Buy just nu: juni 2022

Best Buy Àr alltid en av de bÀsta ÄterförsÀljarna som erbjuder betydande rabatter pÄ TV-apparater. Med chipbristen fortfarande i full gÄng samt problem med utbud och efterfrÄgan Àr det ingen hemlighet att tv-priserna har hoppat en aning. Dessa hopp bör dock inte oroa dig, sÀrskilt om du letar efter ett TV efter strömavbrott och behöver en ASAP. Vi letade igenom ÄterförsÀljaren efter de bÀsta tv-erbjudandena, sÄ att du fortfarande kan hitta en tv som ligger inom din prisklass som du kommer att uppskatta.

Medan de fysiska reklambanderollerna antyder prissÀnkningar pÄ upp till $200, grÀvde vi lite extra och hittade erbjudanden pÄ 4K-paneler frÄn Samsung, Sony och LG, som kommer att spara sÄ mycket som $400. SÄ utan vidare, hÀr Àr de bÀsta erbjudandena tillgÀngliga pÄ Best Buy just nu.

Dessutom: De bÀsta live-tv-streamingtjÀnsterna

Samsung TV-erbjudanden

Samsung - 43" Class 7 Series LED 4K UHD smart tizen TV

BÀsta köp

 • Nuvarande pris: $299
 • Ursprungligt pris: $329

Samsungs LED 4K-TV Àr bara 43 tum bred, men den Àr perfekt för sovrum eller mindre lÀgenheter. Den har massor av fantastiska funktioner, som den ultrasnabba Crystal Processor 4K, en praktisk universell guide som sammanstÀller alla dina TV-program i ett nav, och Game Enhancer, som jÀmnar ut konsolspelet.

Det lÀgsta priset vi har sett Àr $279, men med $30 rabatt Àr detta fortfarande en bra affÀr.

Samsung - 65" Class Q80A Series QLED 4K UHD Smart Tizen TV

BÀsta köp

 • Nuvarande pris: $1 099
 • Ursprungligt pris: $1 299

Detta var en del av en Best Buy-rea förra veckan, och det verkar som om ÄterförsÀljaren utökade sin rea. Denna TV Àr utan tvekan det bÀsta erbjudandet pÄ en TV just nu. Till 25 % rabatt ger Samsungs signatur QLED-TV 65-tums Quantum HDR 12X-teknik som lovar ett bredare utbud av filmiska fÀrger. Denna Samsung QLED har ocksÄ Q-Symphony, en funktion som synkroniserar TV-ljudet med din soundbar för att bygga Àkta surroundljud.

Det lÀgsta priset vi har sett Àr $999, men för $200 Àr denna QLED-TV fortfarande en fantastisk affÀr.

Sony TV-erbjudanden

Sony - 75" Class X85J Series LED 4K UHD smart Google TV

BÀsta köp

 • Nuvarande pris: $1 199
 • Ursprungligt pris: 1 299 USD

Sonys 75-tums TV kommer med Google TV-upplevelsen, vilket innebÀr att du kan streama och se över 70 000 program och filmer frÄn en navskÀrm. Med andra ord behöver du inte logga in separat pÄ Amazon Prime eller Netflix för att komma ikapp Pojkarna eller Stranger Things. Den Àr kompatibel med ett ultratunt vÀggfÀste, sÄ TV:n kommer att se ut som ett konstverk pÄ din vÀgg.

Bortsett frÄn estetiken fÄr du ocksÄ en kraftfull 4K HDR-processor X1, som tillsammans med TRILUMINOS PRO Color-funktionen ger fÀrgglada, verklighetstrogna och mjuka bilder pÄ TV:n. Det lÀgsta priset vi har sett Àr $1 099, men till $100 rabatt Àr det ett utmÀrkt alternativ för en högkvalitativ LED-TV.

Mer: De bÀsta tv-apparaterna 2022

Sony - 55" Class BRAVIA XR A80J-serien OLED 4K UHD Smart Google TV

BÀsta köp

 • Nuvarande pris: $1 299
 • Ursprungligt pris: $1 699

Detta Sony OLED-alternativ Àr perfekt för filmkvÀllar. Med 4K-uppskalning för perfekt bildkvalitet, kommer den Àven med Sonys signatur XR TRILUMINOS PRO Color och XR OLED Contrast för att skapa levande bilder pÄ skÀrmen.

Det lÀgsta priset vi har sett Àr $1 199, men det hÀr Àr fortfarande en stöld med $400 rabatt.

LG TV-erbjudanden

LG - 77" Class C1 Series OLED 4K UHD Smart webOS TV

BÀsta köp

 • Nuvarande pris: $2 599
 • Ursprungligt pris: $2 999

Denna OLED-TV frÄn LG justerar automatiskt ditt ljud och ljus tack vare den inbyggda a9 Gen4 AI Processor 4K. TV:n Àr ocksÄ kompatibel med NVIDIA G-SYNC och FreeSync Premium sÄ nÀr du inte ser de sjÀlvupplysta pixlarna visa intensiva fÀrger och bilder under filmer, kan du leka och veta att du fÄr samma högkvalitativa bilder pÄ skÀrmen .

Detta Àr det lÀgsta priset vi har sett pÄ denna LG-modell.

LG - 77" Class G1 Series OLED evo 4K UHD smart webOS TV

BÀsta köp

 • Nuvarande pris: $2 999
 • Ursprungligt pris: $3 699

Om du letar efter en utsmyckning för ditt vardagsrum Àr det hÀr TV:n för dig. Denna modell kommer med Gallery Design, en funktion som lÄter dig visa konst pÄ TV:n medan du inte tittar pÄ den. NÀr du bestÀmmer dig för att komma ikapp med dina favoritprogram eller sportspel kan du enkelt hÀmta dem tack vare röstkontroller, eller till och med frÄn appen pÄ din telefon. Dessutom kan du styra dina andra LG smarta hemprodukter frÄn TV:ns grÀnssnitt, vilket gör detta till sÄ mycket mer Àn bara en smart TV med sin dedikerade LG OLED evo G1-panel.

Medan det lÀgsta priset vi har sett pÄ den hÀr modellen Àr $2 899, till $700 rabatt, Àr detta pris fortfarande en hel del pÄ denna avancerade modell.

TCL TV-erbjudanden

TCL - 55" Class 5-Series QLED 4K UHD Smart Google TV

BÀsta köp

 • Caktuellt pris: $429
 • Ursprungligt pris: $549

En solid QLED-TV behöver inte kosta dig en stor summa, och det hÀr TCL QLED-alternativet kan hjÀlpa dig att ta hem QLED-kvalitet utan att bryta banken. Utöver funktioner som hands-off röststyrning och tillgÄng till tusentals appar i smart-tv:ns nav, men TV:n anvÀnder AiPQ Engine för att intelligent och automatiskt förbÀttra alla bilder pÄ skÀrmen.

Mer: 2022 Ärs bÀsta budget-TV

TCL 55" Class 4-Series LED 4K UHD Smart Google TV

BÀsta köp

 • Nuvarande pris: $319
 • Ursprungligt pris: $379

Ett fantastiskt budgetvÀnligt alternativ, 55-tums TCL LED-TV:n kommer fortfarande med högupplöst 4K som vi alla har kommit att Àlska samtidigt som den erbjuder Alexa röstkontroller och Chromecast inbyggd. Om du Àr ett Google-fan kommer den ocksÄ med Google Assistant. Det erbjuder ocksÄ möjligheten att lÀgga till dina favoritappar till navet.

Detta Àr det lÀgsta priset vi har sett pÄ denna modell.

Hisense TV-erbjudanden

Hisense - 65" Class U8G Series Quantum 4K ULED Android TV

BÀsta köp

 • Nuvarande pris: $899
 • Ursprungligt pris: 1 249 USD

Hisenses 65-tums 4K ULED-TV Àr ett annat bra alternativ för att uppgradera vardagsrummet. Den kommer packad med en uppdateringsfrekvens pÄ 120 Hz, Quantum Dot Wide Color Gamut och en speciell IMAX-förbÀttrad hemupplevelse, som tar med den IMAX-kvaliteten direkt in i ditt vardagsrum.

Det lÀgsta priset vi har sett Àr $849, men Àven vid $350 rabatt Àr den hÀr TV:n en exceptionell affÀr för vad du fÄr för priset.

Handla resten av Best Buy’s rabatterade TV-apparater hĂ€r.

Intresserad av fler tekniska erbjudanden och recensioner? Prenumerera pÄ nyhetsbrevet ZDNet Recommends och lÄt vÄra expertgranskare leta igenom internet efter bara de bÀsta produkterna, tjÀnsterna och erbjudandena för dig.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK