Bil

De 5 bästa live-tv-streamingtjänsterna 2022

YouTube TV-logotyp på tvPixieMe/Shutterstock.com

Uppdatering, 2022-06-24: Vi har granskat våra rekommendationer och är övertygade om att dessa fortfarande är de bästa live-TV-streamingtjänsterna som finns.

Vad du ska leta efter i en live-tv-strömningstjänst 2022

Bara för att du blir av med ditt kabelabonnemang betyder det inte att du inte längre vill titta på någon av programmen den erbjuder. Det viktigaste att ta reda på innan du prenumererar på en livestreamingtjänst är vilken kabelprogrammering du inte kan leva utan.

Vilka kabelkanaler såg du oftast? Vilka program var alltid inställda för att spela in på din DVR? När du satte dig ner för att titta på TV, vad ställde du automatiskt in på? Det är lika viktigt att ta reda på vilken kabelprogrammering du enkelt klarar dig utan. En av de främsta anledningarna till att klippa sladden är att undvika att betala för dussintals kanaler som du aldrig tittar på.

Vissa människor är beroende av kabelnyheter för att hålla sig informerade om vad som händer i världen, medan andra föredrar att få sina nyheter från andra källor. Inbitna sportfans kommer att vilja se till att de fortfarande kan se sina favoritlag spela, medan andra tittare kanske inte missar livesport alls. Det är möjligt att spara betydande summor pengar genom att släppa program som du aldrig sett från första början.

F√∂r vissa kommer prenumerationsstr√∂mningstj√§nster som Netflix och Amazon Prime Video, ut√∂kade med gratis streamingtj√§nster som Peacock och Pluto TV, att vara mer √§n tillr√§ckligt f√∂r att kompensera f√∂r f√∂rlusten av kabel. √Ąven tittare som vill se n√§tverks-tv och lokala kanaler kan ofta ta sig fram via en digital antenn eller gratis streamingappar fr√•n lokala tv-stationer.

Om du letar efter en kabelliknande upplevelse utan förpliktelser eller den enorma räkningen, ta en titt på våra val för de bästa live-TV-streamingtjänsterna.

Bästa live-tv-strömningstjänst totalt: Hulu + live-tv

Hulu på telefonen omgiven av popcornAFM Visuals/Shutterstock.com

Fördelar

 • ‚úď Inkluderar tillg√•ng till fullst√§ndiga streamingtj√§nster f√∂r Hulu, Disney+ och ESPN+
 • ‚úď Omfattande utbud av kanaler, med alternativ f√∂r premiumtill√§gg

Nackdelar

 • ‚úó Det h√∂gsta priset f√∂r n√•gon live-tv-streamingtj√§nst

Hulu var redan en av de stora streamingtjänsterna i USA när det lade till ett live-tv-alternativ, och det är fortfarande det enda företaget som kombinerar ett live-tv-paket tillsammans med en fullskalig on-demand-streamingtjänst. Hulu + Live TV finns som ett tillägg till det vanliga Hulu-prenumerationen, med tillgång till alla Hulus program.

Det omfattar hundratals filmer och TV-serier, inklusive hyllade Hulu originalprogram som The Handmaid’s Tale, Bokningshundaroch Penna15. Hulus bibliotek inneh√•ller ocks√• nya l√•ngfilmer, s√•v√§l som hela s√§songer av TV-serier fr√•n ABC, NBC, Fox och flera kabelkanaler.

Som en live-tv-tjänst har Hulu en uppsättning av mer än 75 kanaler som täcker de mest populära kabelnäten, inklusive CNN, Lifetime, MTV, Bravo, Nickelodeon och många fler. Live-TV-prenumerationen inkluderar en moln-DVR med 50 timmars lagring, så att du kan spela in dina favoritprogram för att se senare på begäran.

Hulu inkluderar också lokala kanaler på de flesta marknader som erbjuder tillgång till ABC, CBS, NBC, Fox och The CW. För sportfantaster innehåller paketet ESPN, NFL Network, CBS Sports Network och FS1.

Från 70 USD per månad efter en sju dagars gratis provperiod är Hulu + Live TV en av de dyraste live-TV-streamingtjänsterna, men tack vare företagssynergi med Hulu-ägaren Disney, inkluderar det priset full tillgång till streamingtjänsterna Disney+ och ESPN+ tillsammans med live-TV och Hulu-biblioteket.

Det finns också alternativ att lägga till på premiumkanaler inklusive HBO Max, Cinemax, Showtime och Starz. Du kan också utöka DVR-kapaciteten eller lägga till ytterligare paket för sportprogrammering, spanskspråkig programmering och nischade underhållningsnätverk.

Hulu + Live TV kan vara dyrt, men det är det mest omfattande alternativet för sladdklippare som vill ha ett brett utbud av program att titta på.

Bästa live-tv-strömningstjänst med DVR: YouTube TV

YouTube TV infografikYoutube

Fördelar

 • ‚úď Tillg√•ng till ett omfattande utbud av kanaler
 • ‚úď Obegr√§nsad moln-DVR-lagring
 • ‚úď Ytterligare sportinneh√•ll ing√•r

Nackdelar

 • ‚úó Enstaka tvister har lett till f√∂rlust av kanaler

Förmodligen det mest kända varumärket bland live-TV-streamingtjänster, YouTube TV kommer med tillförlitligheten och inflytandet från YouTube och dess moderbolag Google.

Från $65 per månad erbjuder den mer än 85 kanaler i sitt standardpaket, inklusive populära kabelnätverk som Food Network, Comedy Central, ESPN, Fox News och mer. YouTube TV erbjuder också lokala kanaler på 98 procent av marknaderna i USA, med tillgång till ABC, NBC, CBS, Fox och The CW, samt PBS, som inte erbjuds på vissa andra live-tv-tjänster.

YouTube TV är också den enda större live-tv-streamingtjänsten med obegränsat DVR-utrymme, så du kan spela in så många program och livesändningar du vill för senare streaming på begäran. Det är en viktig del av kabelupplevelsen som ofta är svårt för live-tv-tjänster att duplicera ordentligt, även om YouTube TV fortfarande bara sparar inspelningar i nio månader.

YouTube TV:s sportutbud går utöver de mest populära kanalerna, inklusive liganätverken för NFL, NBA och Major League Baseball som en del av standardpaketet. Det finns också möjlighet att lägga till en rad ytterligare sportnätverk, inklusive NFL Red Zone, Fox Soccer Plus och mer.

Du kan också lägga till premiumnätverk som HBO Max, Showtime och Epix, och YouTube TV har ett alternativ att uppgradera till 4K om dina enheter stöder den nivån av högupplösning.

Som en del av ett gigantiskt teknikföretag har YouTube TV ibland hamnat i konflikt med de medieföretag som tillhandahåller dess innehåll, och det finns en risk att förlora vissa kanaler i pristvister, vilket nyligen hände med hela listan av Disney-ägda kanaler.

Dessa kanaler återvände efter bara en kort tid borta, men händelsen bevisar att live-TV-streamingtjänster kan utsättas för samma strider som traditionell kabel.

Bästa livestreamingtjänst för sport: FuboTV

Fubo TV-bannerFuboTV

Fördelar

 • ‚úď Omfattande utbud av sportkanaler och program
 • ‚úď Ut√∂kat utbud av spanskspr√•kig programmering

Nackdelar

 • ‚úó N√•gra viktiga kabeln√§tverk saknas

Med tanke på att livesport är en av de viktigaste programkategorierna som gör att kunderna prenumererar på kabel, är det ingen överraskning att FuboTV har mycket av sin framgång att tacka sina rötter som en streamingtjänst för endast sport.

FuboTV började som en prenumerationstjänst enbart fokuserad på fotboll, innan den expanderade till andra sporter och så småningom programmering av allmänt intresse. Resultatet är att även om FuboTV är ett gediget val för alla sladdklippare som letar efter tillgång till ett brett utbud av kabelkanaler, är den särskilt väl lämpad för sportfantaster.

FuboTVs standardsortiment, som börjar på $65 per månad efter en sju dagars gratis provperiod, inkluderar 100-plus kanaler, med populära kabelnätverk som Nickelodeon, Bravo och HGTV, plus lokala kanaler med ABC, CBS, NBC och Fox.

Den har också ett brett utbud av sportkanaler, från EPSN till individuella ligakanaler till regionala sportkanaler till nischkanaler som täcker tennis, golf, boxning, blandad kampsport och till och med hästkapplöpning. Oavsett om du är intresserad av stora evenemang eller att se alla sportevenemang på collegenivå från din lokala region, har Fubo TV sportfans täckta.

FuboTV erbjuder även en moln-DVR med 250 timmars lagring. Det är mer än standardbeloppet från Hulu + Live TV, men mindre än YouTube TV:s obegränsade kapacitet, även om inspelningarna aldrig går ut. Tilläggen inkluderade en svit spanskspråkiga kanaler med utökade erbjudanden för den marknaden, inklusive sport.

Om du planerar att använda FuboTV som en komplett kabelersättning och inte primärt fokuserar på sport, kanske du vill granska kanalutbudet noggrant. Under de senaste åren har Fubo TV tappat kanalerna som ägs av Warner Media och A&E Networks, vilket innebär att välbekanta kanaler inklusive CNN, TNT, History och Lifetime inte är tillgängliga.

Men vad FuboTV än förlorar i kanaler av allmänt intresse, så kompenserar det mer än med sport, inklusive nyligen genomförda satsningar på sportspel och original sportprogram, allt tillgängligt för prenumeranter.

Bästa Budget Live TV Streaming Service: Sling TV

Sling TV-applogotyp på en iPhoneTada Images/Shutterstock.com

Fördelar

 • ‚úď Olika billigare alternativ f√∂r olika kanaluppst√§llningar
 • ‚úď Gratis version tillg√§nglig f√∂r provtagning

Nackdelar

 • ‚úó Begr√§nsat kanalval

Hela marknaden för live-tv-streamingtjänster är relativt ny, men Sling TV är fortfarande en pionjär, som den första tjänsten designad för att ersätta kabel-tv för kunder som så småningom skulle bli kända som sladdklippare.

Sling TV h√•ller sig till det ursprungliga konceptet med den “magra bunten”, snarare √§n att f√∂rs√∂ka replikera hela utbudet av kanaler som kabelabonnenter ofta vill avskaffa. Medan andra tj√§nster presenterar m√∂jligheten att erbjuda n√§stan alla kanaler som var tillg√§ngliga p√• ditt nu avbrutna kabelpaket, h√•ller Sling TV fast vid vad den har ansett vara det v√§sentliga.

Dessa v√§sentligheter varierar f√∂r varje tittare, s√• du b√∂r titta igenom Sling TV:s sortiment noggrant innan du prenumererar. Sling TV:s tv√• huvudniv√•er ‚Äď betecknade Orange och Blue ‚Äď kostar var och en $35 per m√•nad efter en tre dagars gratis provperiod, och de erbjuder olika men √∂verlappande kanaler. Den bl√• niv√•n har en n√•got st√∂rre kanaluppst√§llning, tillsammans med m√∂jligheten att streama till tre enheter snarare √§n bara en.

Båda nivåerna erbjuder 50 timmars moln-DVR-lagring, och många av de mest populära kabelnätverken, inklusive CNN, TNT och HGTV, är tillgängliga på båda nivåerna. Det kombinerade Orange och Blue-paketet, med totalt 50 kanaler, är fortfarande billigare än andra stora live-TV-streamers, till $50 per månad.

Det finns till och med en gratisversion av Sling som erbjuder ett urval av TV-serier, filmer och annan programmering. Det är ett bra sätt att se om Sling TV är rätt för dig, eller som bara ytterligare ett gratis streamingalternativ att lägga till i din valda enhet.

Tittare som letar efter omfattande direktsänd sportbevakning, ett utökat utbud av nischkanaler eller tillgång till alla sina lokala sändare kommer förmodligen att vilja välja en mer robust och dyrare tjänst än Sling TV.

Men för sladdklippare som vill gå ner i vikt, både på sina kanaluppställningar och sina räkningar, förblir Sling TV ett lika värdefullt alternativ som det var när det var det enda tillgängliga alternativet.

Bästa familjevänliga live-tv-streamingtjänst: Frndly TV

Frndly TV infographicFrndly TV

Fördelar

 • ‚úď Mycket billigare √§n andra tj√§nster
 • ‚úď Obegr√§nsad moln-DVR-lagring
 • ‚úď Familjev√§nligt fokus

Nackdelar

 • ‚úó Begr√§nsad kanalupps√§ttning
 • ‚úó Minimala premiumtill√§gg

I takt med att live-tv-streamingtjänster har blivit mer populära, har den ursprungliga idén att dessa tjänster är betydligt billigare än kabel minskat. Men för tittare som har ett mycket specifikt fokus på vilken typ av programmering de vill ha, erbjuder Frndly TV ett alternativ som inte bara är mycket billigare än andra live-TV-streamingtjänster utan också billigare än många on-demand streamingtjänster.

Frndly TV börjar på bara $7 per månad efter en sju dagars gratis provperiod, och erbjuder ett sortiment av över 30 kanaler. Den något dyrare mellannivåplanen inkluderar också obegränsad moln-DVR-lagring, även om inspelningar bara varar i tre månader.

Det låga priset har dock vissa nackdelar. Om du prenumererar på en live-TV-streamingtjänst för att titta på nyheter eller sport, så är Frndly TV inte för dig. På samma sätt, om du behöver lokala sändningskanaler eller en hel svit av de mest populära kabelnäten, kommer du inte att hitta det på Frndly TV.

Vad du kommer att hitta är dock en uppsättning av mestadels familjevänliga kanaler som tilltalar specifikt äldre publik som sannolikt kommer att behålla sina kabelabonnemang, även om de bara använder dem i begränsad omfattning.

Frndly TV inkluderar Hallmark Channel och alla dess dotterkanaler, Lifetime and Lifetime Movie Channel, History, A&E, Game Show Network och en lista över mindre kända kanaler som specialiserar sig på hälsosam programmering.

Frndly TV erbjuder inte populära premiumtillägg som Showtime eller HBO, men den erbjuder Hallmark Movies Now, vilket gör det till den perfekta destinationen för den stora och växande Hallmark-fanbasen.

Om din smak stämmer överens med Frndly TV:s erbjudanden är detta den perfekta tjänsten för att minska dina månatliga underhållningsräkningar med enorma belopp.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK