Gardets

De 5 bÀsta betalningsapparna 2022

VÀrlden har blivit digital och vi befinner oss officiellt i appens tidsÄlder. Med mobilappar sÄ utbredda Àr det vettigt att de ocksÄ skulle förÀndra vÄrt sÀtt att göra betalningar.

Dagarna med utskick av kassacheckar och postanvisningar Àr sedan lÀnge förbi, tack vare utvecklingen av flera viktiga betalningsappar som förenklar betalningsprocessen och gör det enkelt att ta emot pengar. Men vilken Àr bÀst för att hantera dina pengar?

NÀr det kommer till din ekonomi Àr det hÀr de bÀsta betalningsapparna som hjÀlper dig att göra och ta emot betalningar.

PayPal recension | bÀsta betalningsappen
 • Plattformar: Android, iOS
 • Kosta: Gratis med extra avgift för valutakonvertering

PayPal har varit ett populĂ€rt val i mĂ„nga Ă„r, och det Ă€r fortfarande den bĂ€sta betalningsappen idag. Över 400 miljoner anvĂ€ndare anvĂ€nder idag tjĂ€nsten med enkla QR-koder för att bĂ„de betala och ta emot betalningar. Om du har problem med att betala hela din rĂ€kning finns möjligheten att köpa och nu sedan betala över fyra rĂ€ntefria betalningar. VĂ€lj helt enkelt alternativet Betala i 4 i kassan för att fortsĂ€tta. Ett annat unikt alternativ Ă€r möjligheten att betala med kryptovaluta. IstĂ€llet för att behöva ett kryptokreditkort kan du anvĂ€nda PayPal som en skattepliktig transaktion i miljontals butiker, vilket ger dig ytterligare ett alternativ. PayPal Ă€r gratis att anvĂ€nda, Ă€ven om det tillkommer en extra avgift nĂ€r du behöver valutaomvandling. PayPal Ă€r tillgĂ€nglig via mobilappen och erbjuder Ă€ven tillgĂ„ng online. Dessutom, nĂ€r du registrerar dig fĂ„r du en belöning pĂ„ $5 nĂ€r du spenderar $10 eller mer.

Fördelar

Nackdelar

 • Gratis att betala
 • Inbyggda sĂ€kerhetsĂ„tgĂ€rder
 • Flera finansieringsalternativ
 • Slö kundservice
 • Utdragen tvistprocess
CashApp recension | bÀsta betalningsappen
 • Plattformar: Android, iOS
 • Kosta: Fri

Med Cash App Àr det gratis att bÄde skicka och ta emot pengar, vilket sparar massor av pengar i överföringsavgifter. Skapa bara en $cashtag och anvÀnd den för att göra betalningar var som helst. Kontantkortet bÀr VisaŸ-logotypen och gör att du kan göra bÄde personliga och onlineköp med ditt Cash App-saldo. Den Àr kompatibel med bÄde Apple Pay och Google Pay för enklare anvÀndning. Att fÄ pengar Àr ocksÄ enkelt. NÀr du sÀtter in $300 varje mÄnad fÄr du tre gratis uttag per mÄnad. En av de bÀsta delarna med Cash App Àr att du kan fÄ din lön upp till tvÄ dagar tidigare nÀr du öppnar ett konto. Du kan ocksÄ köpa bitcoin frÄn bara $1 i ett format som Àr anvÀndarvÀnligt för bÄde nybörjare och erfarna investerare. Det finns inbyggda sÀkerhetsÄtgÀrder för att hÄlla din information privat, sÄsom verifieringslÄs och datakryptering.

Fördelar

Nackdelar

Gratis att anvÀnda

Enkel att anvÀnda

Verktyg för skatteregistrering

Saknar avancerade funktioner

Internationella begrÀnsningar

Stripe recension | bÀsta betalningsappen
 • Plattformar: Android, iOS
 • Kosta: 2,9 % + 30 Âą per lyckad laddning. SkrĂ€ddarsydda paket Ă€r ocksĂ„ tillgĂ€ngliga.

Stripe har ganska imponerande statistik – 90 % av amerikanska vuxna har köp frĂ„n ett företag som anvĂ€nder Stripe. Det Ă€r lĂ€tt att förstĂ„ varför – det Ă€r tillgĂ€ngligt i mer Ă€n 35 lĂ€nder och stöder över 135 valutor. Det anvĂ€nds ocksĂ„ av miljontals företag, bĂ„de smĂ„ och stora, inklusive Instacart, Google, Shopify och Amazon. Appen anvĂ€nds inte bara för att skicka betalningar utan ocksĂ„ för att ta emot dem. Det finns ocksĂ„ integrationer för flera system, inklusive Shopify, NetSuite och WooCommerce. Du kan bĂ€dda in din egen anpassade kassa med hjĂ€lp av JavaScript med en anpassad UI-verktygssats för fullstĂ€ndig anpassning. Med extrem omsorg inbyggd i sina system kan kunderna njuta av över 99,99 % drifttid med ytterligare efterlevnadsprocedurer.

Fördelar

Nackdelar

 • Rapporteringsfunktioner
 • Omedelbara insĂ€ttningar
 • 24/7 kundservice
 • MĂ„ste betala för anvĂ€ndning
 • BegrĂ€nsningar gĂ€ller för personliga köp
Venmo recension | bÀsta betalningsappen
 • Plattformar: Android, iOS
 • Kosta: 3 % nĂ€r du skickar pengar frĂ„n ett lĂ€nkat bankkonto, betalkort eller Venmo-konto

Venmo Àr populÀrt för att skicka pengar mellan familj och vÀnner, tack vare sina över 83 miljoner anvÀndare. Oavsett om det Àr att betala för familjens matvaror eller att dela hyran med en vÀn Àr Venmo superpopulÀrt för att skicka och ta emot pengar bland bekanta. Du kan ocksÄ investera i krypto direkt genom appen eftersom den stöder flera typer av kryptovalutor. För företag finns möjligheten att skapa en profil sÄ att du kan fÄ större exponering för bÄde befintliga och nya kunder. Du har ocksÄ möjlighet att fÄ ett Venmo-kreditkort med upp till 3 % tillbaka och en personlig QR-kod för att göra det enkelt att ta emot och skicka betalningar. Belöningskategorier Àndras pÄ en roterande basis.

Fördelar

Nackdelar

 • Kompatibel med kryptovaluta
 • Enkel att anvĂ€nda
 • Vanligtvis accepterat dĂ€r PayPal accepteras
 • Inga internationella transaktioner
 • BegrĂ€nsade webbplatsverktyg
Zelle recension | bÀsta betalningsappen
 • Plattformar: Android, iOS
 • Kosta: Det finns inga avgifter för att anvĂ€nda Zelle, Ă€ven om din bank eller kreditförening kan bedöma sina egna avgifter.

Zelle Àr ett enkelt sÀtt att skicka pengar med ditt bankkonto. Du mÄste anvÀnda ett amerikanskt bankkonto och dÀrmed utesluta en internationell kundkrets. Men för amerikanska konton Àr Zelle en av de bÀsta betalningsapparna för banköverföringar. Du stÀller bara in ditt konto med din e-postadress eller ditt telefonnummer och lÀnkar sedan ditt bankkonto. Det finns inga begrÀnsningar för exakt vilken bank du mÄste anvÀnda sÄ lÀnge du anvÀnder ett USA-konto. Zelle-appen Àr tillgÀnglig via Zelle-appen, eller sÄ kan du skicka överföringar direkt via de flesta bankappar. Den Àr kompatibel med mer Àn 1 000 bankappar. Allt du behöver Àr e-postadressen eller telefonnumret till mottagaren och sedan anger du det belopp du vill skicka. Enklare kan det inte bli.

Fördelar

Nackdelar

 • Gratis att anvĂ€nda
 • Inbyggda sĂ€kerhetsĂ„tgĂ€rder
 • Inga grĂ€nser för att ta emot pengar
 • Inga internationella konton
 • BetalningsgrĂ€nser gĂ€ller

Vilken Àr den bÀsta betalningsappen?

PayPal Àr min bÀsta betalningsapp. Det Àr ett populÀrt val bland miljontals anvÀndare och kan anvÀndas för att skicka pengar till vÀnner och familj eller för att göra transaktioner med stora och smÄ företag.

Betalningsapp

Plattform

Avgift för att skicka pengar

UtlÀndska transaktioner

PayPal

Android, iOS

Avgift tillkommer för valutavÀxling

Ja

Cash App

Android, iOS

Fri

Ja

Rand

Android, iOS

2,9 % + 30 Âą per lyckad laddning

Ja

Venmo

Android, iOS

3 %

Nej

Zelle

Android, iOS

Fri

Nej

Vilken betalningsapp passar dig?

Det kan vara förvirrande att vÀlja den bÀsta betalningsappen, sÄ hÀr Àr vÄra expertrekommendationer som hjÀlper dig att hitta den bÀsta betalningsappen för dig.

VĂ€lj den hĂ€r betalningsappen…

Om du vill


Cash App

En enkel app utan komplikationer

Paypal

En mÄngsidig app som erbjuder flexibilitet med dina betalningar

Rand

En betalningsapp vÀrdig ditt företags behov

Venmo

Att skicka pengar till familj och vÀnner

Zelle

För att anvÀnda ditt bankkonto för att göra betalningar

Hur valde vi dessa betalningsappar?

NÀr du vÀljer den bÀsta betalningsappen Àr det viktigt att varje app uppfyller vissa kriterier. Det hÀr Àr nÄgra av de faktorer vi tar hÀnsyn till nÀr vi letar efter de bÀsta betalningsapparna.

 • sĂ€kerhet: En av de viktigaste sakerna Ă€r att se till att dina pengar Ă€r sĂ€kert sĂ€krade i appen. Vi letar efter sĂ€kerhetsfunktioner som tvĂ„faktorsautentisering och bedrĂ€geriupptĂ€ckt.
 • Avgifter: Alla betalningsappar Ă€r inte gratis att anvĂ€nda, sĂ„ vi övervĂ€ger om det finns avgifter och paket tillgĂ€ngliga för att erbjuda dig en prisvĂ€rd betalningsapp.
 • Överföringshastighet: Vissa appar kan ta veckor att överföra pengar, men de bĂ€sta betalningsapparna erbjuder enkla, effektiva överföringar, oavsett om du Ă€r den som skickar eller tar emot pengarna.
 • TillgĂ€nglighet: Vissa appar Ă€r bara tillgĂ€ngliga i USA, vilket kan vara obekvĂ€mt nĂ€r du har vĂ€nner och familj som bor utomlands. Andra appar kan begrĂ€nsa hur mycket du kan skicka eller ta emot, och ytterligare avgifter kan tillkomma. Var noga med att övervĂ€ga dina behov nĂ€r det gĂ€ller att skicka pengar internationellt.

Hur fungerar betalningsappar?

Betalningsappar Àr ett enkelt sÀtt att skicka och ta emot pengar med din mobila enhet. De anvÀnds vanligtvis av flera typer av kunder, inklusive privatpersoner, entreprenörer och företagare. Du kan vanligtvis lagra din kreditkorts- eller bankinformation i appen, sÄ det krÀvs bara en knapptryckning för att skicka pengar över hela landet eller till och med vÀrlden.

Är betalningsappar sĂ€kra?

MÄnga av de bÀsta betalningsapparna har ytterligare sÀkerhetsfunktioner för att skydda dina mest personliga uppgifter frÄn nyfikna ögon. Appar anvÀnder sÀkerhetsÄtgÀrder som Secure Sockets Layer (SSL), digitala certifikat och bedrÀgeriskydd mot obehöriga transaktioner.

Finns det alternativa betalningsappar vÀrda att övervÀga?

NÀr vi letade efter den bÀsta betalningsappen hittade vi flera alternativ som kan vara vÀrda dina behov, oavsett om de Àr personliga eller professionella.

Medan du tÀnker pÄ allt ekonomiskt, övervÀg vÄra val av de bÀsta kreditkorten för bra kredit, bÀsta belöningskreditkort och de bÀsta internationella resekorten 2022.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK