Gardets

Colin Farrell, Brad Pitt till huvudrollen i nytt Apple TV+-innehÄll

Apple tillkĂ€nnagav den hĂ€r veckan flera nya Apple TV+-projekt som Ă€r under arbete med högprofilerade skĂ„despelare. Colin Farrell, kĂ€nd för filmer som “In Bruges” och “The Batman”, kommer att spela i en ny Apple TV+-serie som heter “Sugar”.

Apple TV Ray Light 2 BlĂ„Showen beskrivs som en “genreböjande serie” frĂ„n Mark Protosevich, som har arbetat med “The Cell”, “I Am Legend” och “Thor”, men lite annat Ă€r kĂ€nt om det för nĂ€rvarande. Farrell har gjort lite tv med undantag för “True Detective” 2015.

Apple Original Films har ocksĂ„ landat en högprofilerad Formel 1-racingfilm som Ă€r instĂ€lld pĂ„ Brad Pitt. Pitt kommer att spela en förare som gĂ„r i pension för att tĂ€vla tillsammans med en nybörjarförare mot sportens titaner. Den namnlösa Formel 1-racingfilmen kommer att regisseras av Joseph Kosinski, som ocksĂ„ regisserade “Top Gun: Maverick”.

Medan den nya Brad Pitt-filmen och Colin Farrell-showen inte kommer att slĂ€ppas pĂ„ ett tag, har Apple en del nytt innehĂ„ll som kommer att lanseras i juni och juli. “Loot”, som kommer den 24 juni, Ă€r en arbetsplatskomedi med Maya Rudolph i huvudrollen.

Rudolph kommer att spela Molly Novak, en miljardÀr som har privatjetplan, en vidstrÀckt herrgÄrd och allt annat hon önskar sig. Efter att hennes man i 20 Är förrÄdt henne, sprider hon sig offentligt och gör tabloidrubriker. Hennes vÀlgörenhetsstiftelse vÀdjar till henne att sluta generera dÄlig press och hjÀlper till att sÀtta henne pÄ en bÀttre vÀg.

“Black Bird”, som kommer den 8 juli, Ă€r en sex-avsnittlig psykologisk thriller anpassad frĂ„n en sann kriminalitet memoarbok. I serien döms gymnasiehjĂ€lten, polisens son och knarklangaren Jimmy Keene till 10 Ă„rs fĂ€ngelse, med möjlighet att förkorta sitt straff. Han fĂ„r möjligheten att gĂ„ in i ett fĂ€ngelse med maximal sĂ€kerhet för den kriminellt galen att bli vĂ€n med den misstĂ€nkte seriemördaren Larry Hall. Keene mĂ„ste fĂ„ en bekĂ€nnelse frĂ„n Hall och ta reda pĂ„ var kropparna av flera unga flickor Ă€r begravda.

‌Apple TV+‌ kostar 4,99 USD per mĂ„nad, men Apple tillhandahĂ„ller en engĂ„ngsperiod pĂ„ tre mĂ„nader gratis vid köp av en ny Apple-enhet. ‌Apple TV+‌ Ă€r kvalificerad för familjedelning, och upp till sex personer kan dela ett konto.

Du kan hĂ„lla dig uppdaterad med alla ‌Apple TV+‌-program och filmer som kommer och som har slĂ€ppts genom vĂ„r dedikerade Apple TV+-guide.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK