Gardets

Coinbase Global planerar att minska 1 100 jobb, eller 18 % av personalen

En annons för Coinbase, i mitten, visas pÄ NASDAQs skylt pÄ Times Square, New York, torsdagen den 4 november 2021. Coinbase Global sÀger att tisdagen den 14 juni 2022 planerar man att minska cirka 1 100 jobb, eller cirka 18 % av sin globala personalstyrka, som en del av en omstrukturering för att hjÀlpa till att hantera sina driftskostnader som svar pÄ rÄdande marknadsförhÄllanden. Företaget sa i en regulatorisk ansökan att det förvÀntar sig att ha cirka 5 000 totalt anstÀllda i slutet av sitt nuvarande rÀkenskapskvartal den 30 juni. Kredit: AP Photo/Seth Wenig, Arkiv

Coinbase Global sÀger att de planerar att minska cirka 1 100 jobb, eller cirka 18% av sin globala arbetsstyrka, som en del av en omstrukturering för att hjÀlpa till att hantera sina driftskostnader som svar pÄ rÄdande marknadsförhÄllanden.

Handelsplattformen för kryptovaluta sa i en regulatorisk ansökan att den förvÀntar sig att ha cirka 5 000 totalt anstÀllda i slutet av sitt nuvarande rÀkenskapskvartal den 30 juni.

Företaget rapporterade förra mÄnaden att aktiva mÄnatliga anvÀndare minskade med 19% under det första kvartalet mitt i nedgÄngen i kryptovÀrden. Kryptovalutor sköt i höjden tidigt i pandemin eftersom ultralÄga kurser uppmuntrade vissa investerare att lÀgga sig i de mest riskfyllda investeringarna. Bitcoin, den största kryptovalutan efter börsvÀrde, har ramlat och föll under 21 000 dollar i Asien pÄ tisdagen, ned frÄn en topp pÄ 68 990 dollar i slutet av förra Äret.

Coinbase uppskattar att det kommer att Ädra sig cirka $40 miljoner till $45 miljoner i totala omstruktureringskostnader, mestadels relaterade till anstÀlldas avgÄngsvederlag och andra ersÀttningar vid uppsÀgning.

Omstruktureringsplanen förvÀntas vara i stort sett fÀrdig under andra kvartalet.

The remote-first företaget grundades 2012 och har inget huvudkontor. Det blev börsnoterat för drygt ett Är sedan, i april 2021, genom att notera sina aktier direkt och hoppa över den traditionella processen att anstÀlla försÀkringsgivare. Aktierna stÀngde den första dagen pÄ cirka 328 dollar. I förmarknadshandeln pÄ tisdagen tappade aktien 7% till 48,40 $.


VD för FTX kryptobörs köper stor andel i Robinhood


© 2022 Associated Press. Alla rÀttigheter förbehÄllna. Detta material fÄr inte publiceras, sÀndas, skrivas om eller vidaredistribueras utan tillstÄnd.

Citat:Coinbase Global planerar att minska 1 100 jobb, eller 18 % av personalen (2022, 14 juni) hÀmtad 14 juni 2022 frÄn https://techxplore.com/news/2022-06-coinbase-global-jobs-staff.html

Detta dokument Àr föremÄl för upphovsrÀtt. Bortsett frÄn all rÀttvis handel i syfte att privata studier eller forskning, fÄr ingen del reproduceras utan skriftligt tillstÄnd. InnehÄllet tillhandahÄlls endast i informationssyfte.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK