Gardets

Coin Master: 6 juli 2022 Gratissnurr och myntlĂ€nk – Times of India

Coin Master Àr ett mobilspel för en spelare som kan laddas ner frÄn Google Play Store eller Apple App Store. Detta spel har blivit allt mer populÀrt de senaste Ären, med över 100 miljoner nedladdningar. Coin Master skapades av den Israel-baserade studion Moon Active och slÀpptes 2015. MÄlet med spelet Àr att bygga din egen by. Coin Master har ocksÄ en tidsautomat som kan hjÀlpa dig att fÄ ytterligare mynt och annat som hjÀlper dig att förbÀttra din gemenskap. Spelare mÄste snurra pÄ spelautomaten och samla in gratisgÄvor för att kunna bygga sin by till fullo. TyvÀrr tillÄter spelet bara 5 snurr varje timme, och om du fÄr slut pÄ dem fÄr du vÀnta en timme. Lyckligtvis kan spelare samla mynt i det hÀr spelet pÄ en mÀngd olika sÀtt. Spelare kan raida och attackera andra spelares stÀder för att stjÀla pengar. Du kan till och med fÄ gratis extrasnurr i detta spel. Coin Master erbjuder gratissnurr som kan anvÀndas för att samla mynt och andra priser. För att fÄ Coin Master Free Spins och Coins idag, följ helt enkelt procedurerna som beskrivs hÀr. SÄ hÀr fÄr du Coin Master gratissnurr och mynt för 6 juli 2022:Steg 1: För att fÄ belöningarna, logga först in pÄ ditt Facebook-konto i spelet. Steg 2: GÄ till denna lÀnk för ett gratissnurr: https://bit.ly/3I0xeKc, https://bit.ly/3I0xeKc och https://bit.ly/3bihupC. Steg 3: Efter att ha blivit dirigerad kommer du att uppmanas att logga in pÄ ditt Facebook-konto för att lÀnka snurren till ditt konto.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK