Gardets

Carl Pei avslöjar Nothing Phone (1) och dess industriella design veckor innan den officiella lanseringen…

Efter mÄnader av spekulationer och digitala renderingar har Nothing Company Àntligen avslöjat den industriella designen av kommande Nothing Phone (1). Grundaren av företaget, Carl Pei, som ocksÄ var en av grundarna av OnePlus, tog till Instagram och andra sociala medieplattformar och postade ett fotografi som visade upp baksidan av deras kommande design.

Nothing Phone (1) kommer med en genomskinlig baksida som kommer att visa upp alla insidan av telefonen. Men för att ge telefonen (1) ett superrent utseende har Nothing Company bestÀmt sig för att fÀrga de flesta av modulerna i vitt. AnvÀndare kan ocksÄ se den trÄdlösa laddningsspolen under den genomskinliga ytan.

Bilden visar vad som verkligen verkar vara en genomskinlig baksida, tillsammans med ett dubbelt bakre kamerasystem, en trÄdlös laddningsspole och Nothing-logotypen i mitten. Det Àr oklart om logotypen fungerar som en magnet för trÄdlösa laddare och andra tillbehör, i likhet med Apples MagSafe-teknik. Vi kan ocksÄ se platta kanter, en strömknapp (förmodligen dubbleras som en fingeravtryckslÀsare) och ett par volymknappar.

Ingenting har bemÀstrat hur man fÄr industriell design att se ren och tilltalande ut, vilket, nÀr man tÀnker efter, inte Àr sÄ lÀtt. Tekniska experter, sÄvÀl som produktdesigners, var imponerade av hur Nothing hade lyckats gömma undan alla lödpunkter och lim som anvÀndes för att göra Nothing Ear (1).

FrÄn fotografierna har spekulationerna kring Nothing Phone (1) kameramodul blivit nÄgot tydliga. Det kommer att vara en dubbel kamerauppsÀttning, med ett normalt objektiv och kanske ett teleobjektiv. Det verkar ocksÄ finnas en LiDAR-sensor i kameramodulen. Det har dock aldrig förekommit nÄgot prat runt den, sÄ det Àr mycket troligt nÄgon annan sensor.

NÀr det gÀller de andra specifikationerna ryktas Nothing Phone (1) ha en 6,43-tums FHD+-skÀrm, med stöd för 90Hz uppdateringsfrekvens och HDR10+. Den kommer att köras pÄ en Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 SoC, som kommer att drivas av ett 4500 mAh batteri med 80-120W laddning, samt en okÀnd standard för trÄdlös laddning.

Ingenting-telefonen (1) kommer vara tillgÀnglig exklusivt pÄ Flipkart i Indienoch kan bokas nu för 2 000 Rs.

{n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}

; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′; n.kö=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(fönster,dokument,’script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘259288058299626’); fbq(‘track’, ‘PageView’);

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK