Gardets

Bill Gates sÀger nej till NFT:er: HÀr Àr varför han Àr en icke-troende | Siffra

Bill Gates Àr en kryptoateist som anser att Non Fungible Tokens (NFT) fungerar utifrÄn principen om större dÄrteori. Han tror att sÄdana tillgÄngar Àr skapade för att undvika skatte- och skatteregler. I sin intervju med Techcrunch kastade teknikmiljardÀren mycket skugga pÄ den nya generationens tillgÄng som fÄngar tidsandan för hela den hÀr Web3-generationen.

Bill Gates NFT Rant

Medan han talade vid ett Techcrunch-evenemang om klimatförÀndringar, delade Mr. Gates sin syn pÄ NFTs och de relaterade finansiella vÀrdepapper som Àr livliga termer över subreddits och till och med mainstream media.

Om det hippa NFT-projektet som heter Bored Ape Yacht Club, sa han: “SjĂ€lvklart kommer dyra digitala bilder av apor att förbĂ€ttra vĂ€rlden oerhört.”

I allmĂ€nhet tror han att NFT:er Ă€r “100 procent baserade pĂ„ större dĂ„rteori”, vilket Ă€r uppfattningen att medan marknaden befinner sig i en bubbla, tenderar vissa mĂ€nniskor att köpa övervĂ€rderade tillgĂ„ngar och senare sĂ€lja dem för en vinst eftersom, i en bubbla , kommer det att finnas efterfrĂ„gan pĂ„ sĂ„dana finansiella produkter.

Microsofts grundare och ex-VD sĂ€ger att han inte Ă€r inblandad i NFTs i nĂ„gon form eftersom han misstĂ€nker att dessa saker anvĂ€nds av vissa för att “undvika beskattning eller nĂ„gon form av statliga regler.” IstĂ€llet gĂ„r han för den traditionella vĂ€gen med konkreta investeringar, helst i ett företag dĂ€r de gör “produkter”.

Bitcoin

PĂ„ samma sĂ€tt, 2021, nĂ€r han bad om hans Ă„sikt om Bitcoin och andra kryptovalutor, sa han, “Jag tror att folk blir köpta av dessa manier som kanske inte har sĂ„ mycket pengar att spara. Min allmĂ€nna tanke skulle vara att om du har mindre pengar Ă€n Elon bör du nog se upp.” NĂ€r han tvivlade kraschade kryptomarknaden och ligger lĂ„ngt under sina storhetstid.

SÄ detta gör det tydligt var Gates stÄr i fallet med sÄdana finansiella produkter, idéer och system.

NÀr det gÀller andra nyheter, recensioner, reportage, köpguider och allt annat tekniskt relaterat, fortsÀtt att lÀsa Digit.in

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.


BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK