Bil

BÀsta stora och smÄ amerikanska stÀder för att hitta en snabb och pÄlitlig internetanslutning

StÀder i Texas tar de tre bÀsta platserna pÄ listan över mer Àn en miljon mÀnniskor, och St. Petersburg, Florida och Las Vegas leder listan över mindre stÀder.

Bild: TierneyMJ/Shutterstock

StÀder i vÀst och söder slog storstadsomrÄden i resten av landet med bÀttre övergripande internetuppkoppling, enligt en ny analys. MÀnniskor som vill arbeta pÄ distans frÄn en storstad har sitt val av platser i Texas. Om du letar efter en mindre stad, övervÀg Florida och Nevada.

HigherVisibility övervÀgde tre faktorer för att mÀta tillstÄndet för anslutning i USA: tillgÀngligheten av Wi-Fi-hotspots; tillgÄng till 3G, 4G och 5G i varje stad; och den genomsnittliga bredbandshastigheten. En poÀngmetod vÀgde varje faktor och resulterade i topp 10-listorna.

Analysen av storstÀder tog ocksÄ hÀnsyn till den genomsnittliga levnadskostnaden och Lycka Index. De 10 bÀsta stÀderna med mer Àn en miljon invÄnare med de bÀsta anslutningsmöjligheterna Àr:

 1. Houston
 2. San Antonio
 3. Dallas
 4. Chicago
 5. San Diego
 6. New York
 7. Los Angeles
 8. FĂ„gel Fenix
 9. Philadelphia
 10. San Jose, Kalifornien

SER: 5G-smarttelefoner: Ett fuskblad

HigherVisibility tog ocksÄ hÀnsyn till antalet grönomrÄden i en stad och antalet kaféer för att mÀta boendet i mindre stÀder. De 10 bÀsta stÀderna under en miljon mÀnniskor med de bÀsta anslutningsmöjligheterna Àr:

 1. St Petersburg, Florida
 2. Las Vegas
 3. Miami
 4. Indianapolis
 5. Columbus, Ohio
 6. Jacksonville, Florida
 7. Memphis, Tennessee
 8. Louisville, Kentucky
 9. Tulsa, Oklahoma
 10. Anchorage, Alaska

Texas har sex stÀder i den större topp 20-listan, och Florida har fyra.

Om du behöver fler alternativ för att vÀlja din nya avlÀgsna plats, hÀr Àr delstaterna med flest stÀder och stÀder i topp 30-listorna över de mest anslutna stÀderna:

 1. Texas, sex stÀder
 2. Florida, fyra stÀder
 3. Ohio, fyra stÀder
 4. Indiana, tvÄ stÀder
 5. Tennessee, tvÄ stÀder
 6. Kentucky, tvÄ stÀder
 7. Oklahoma, tvÄ stÀder
 8. North Carolina, tvÄ stÀder
 9. Nevada, en stad
 10. Alaska, en stad

TillgÄngen till 4G- och 5G-anslutningar förbÀttras i nÄgra av de mest lantliga delarna av landet. Tre indianstammar anvÀnder Nokia-teknik för att föra 4G och 5G till avlÀgsna stÀder i fyra delstater. CARES-lagen som antogs i mars 2020 som svar pÄ pandemin har avsatt pengar för att utöka bredbandstillgÄngen i samhÀllen runt om i landet.

NÀr dessa snabbare anslutningar vÀl Àr pÄ plats Àr nÀsta steg i 5G-utvecklingen enheter som kan anvÀnda tjÀnsterna. De siffrorna Àr ocksÄ pÄ uppgÄng. IDC förutspÄdde att leveranser av smarttelefoner runt om i vÀrlden skulle öka med 7,4 % för i Är för att nÄ 1,37 miljarder, en stark uppgÄng frÄn förra Äret dÄ leveranserna sjönk med nÀstan 6 %. Konsumenter i Indien, Japan, Mellanöstern och Afrika kommer att göra det mesta av köpet, enligt analysen. EfterfrÄgan Àr fortfarande nere i USA, Kina och Europa.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK