Gardets

BĂ€sta Prime Day-surfplatterbjudanden 2022: Kindle Fire, iPad och mer

Amazon sÀljer mer saker Àn nÄgot annat företag pÄ planeten. Och en av de saker som den sÀljer mest av Àr surfplattor, sÀrskilt dess egna brandsurfplattor. SÄ nÀr Amazons Ärliga firande av konsumentism börjar, kan du slÄ vad om att det kommer att finnas massor av Prime Day-erbjudanden pÄ surfplattor, sÀrskilt lÄgpris Android. Med lite arbete kanske du ocksÄ kan hitta en sÀllsynt rabatt pÄ en iPad. Prime Day 2022 Àr planerad till 12 och 13 juli.

Det har blivit vanligt att Amazons stora konkurrenter som Best Buy, Newegg och till och med sekundÀra marknader som eBay erbjuder enorma erbjudanden pÄ Prime Day ocksÄ, sÄ vi kommer att ta en titt över stÀngslet för att hitta de bÀsta rabatterna. För de bÀsta erbjudandena pÄ Amazon sjÀlv, se till att du prenumererar pÄ Prime (eller skaffa det gratis om du inte Àr det) och hÄll ett öga pÄ förstasidans blixterbjudanden.

Prime Day tabletterbjudanden: Vad du kan förvÀnta dig

Amazon kommer absolut att ha rabatter tillgÀngliga pÄ nÄgra, om inte alla, av sin senaste generation Kindle Fire-surfplattor, sÄvÀl som Kindle digitala boklÀsare och tillbehör för e-blÀck. Men eftersom Amazon ocksÄ sÀljer, ja, i stort sett allt, kommer du att kunna hitta rabatter pÄ surfplattor frÄn andra mÀrken ocksÄ. Low-end surfplattor frÄn mÀrken som Samsung och Lenovo Àr vanliga mÄl för rabatter, liksom vissa fullstora Windows-maskiner. Apples iPads, vanligtvis mycket svÄra att hitta rabatterade, kommer ibland att fÄ en liten rabatt, men det Àr mer sannolikt att du hittar erbjudanden pÄ iPad-tillbehör.

Inför Prime Day kan du förvĂ€nta dig att hitta nĂ„gra erbjudanden frĂ„n bĂ„de Amazon-leverantörer och deras konkurrenter. Vi har samlat det bĂ€sta vi kan hitta – nĂ„gra av dem kan vara till och med billigare Ă€n de du hittar pĂ„ sjĂ€lva Prime Day. Observera: Erbjudanden kommer och gĂ„r snabbt, och vi kommer att göra vĂ„rt bĂ€sta för att hĂ„lla den hĂ€r artikeln uppdaterad med den bĂ€sta informationen.

Specialerbjudanden för tidiga Prime Day-surfplattor

I skrivande stund finns det inga rabatter tillgĂ€ngliga pĂ„ den senaste generationens Kindle Fire-surfplattor: Fire 7, Fire HD 8, Fire HD 8 Plus, Fire HD 10 och Fire HD 10 Plus. Vi förvĂ€ntar oss betydande erbjudanden pĂ„ nĂ„gra eller alla av dessa modeller, inklusive “Kids”-varianterna, nĂ€r Prime Day 2022 nĂ€rmar sig.

Tidiga Prime Day-erbjudanden för Android och Windows-surfplattor

Surface Pro 8 med tangentbord

1

FrÄn: Best Buy

Kostade: $1250

Nu:900 USD($350 rabatt)

Denna mellanklass Surface Pro kommer med ett tangentbord (ingÄr inte alltid!) och Àr mer Àn $300 rabatt pÄ detaljhandelspriset.

Lenovo IdeaPad Duet 3i

Lenovo IdeaPad Duet 3i

2

FrÄn: Walmart

Kostade: $480

Nu:309 USD($171 rabatt)

Denna Surface-stil Windows-surfplatta kommer inte att blÄsa bort dig med kraft, men dess 8 GB RAM, full HD-skÀrm och Bluetooth-tangentbord gör det till en affÀr Àven till fullt pris.

Samsung Galaxy Tab S7 FE surfplatta med tangentbord

Samsung Galaxy Tab S7 FE surfplatta med tangentbord

3

FrÄn: eBay

Kostade: $530

Nu:355 USD($175 rabatt)

Det hĂ€r eBay-erbjudandet gĂ€ller en surfplatta med “öppen lĂ„da”, men du kan inte argumentera med en tresiffrig rabatt pĂ„ en av Samsungs mest kraftfulla modeller.

Tidiga Prime Day iPad-erbjudanden

iPad 2021 64GB

iPad 2021 64GB

1

FrÄn: Amazon

Kostade: $329

Nu:309 USD($20 rabatt)

Denna lilla rabatt pĂ„ basmodellen iPad – den sista med en lĂ€ttanvĂ€nd hemknapp – gör den Ă€nnu mer prisvĂ€rd.

Apple iPad Air 2022 64GB

Apple iPad Air 2022 64GB

2

FrÄn: Walmart

Kostade: $600

Nu:559 USD($40 rabatt)

Detta blygsamma erbjudande pÄ den senaste iPad Air kommer i en mÀngd olika fÀrger och strÀcker sig till modeller med högre kapacitet.

iPad Pro 11 128 GB (3:e generationen)

iPad Pro 11 128 GB (3:e generationen)

3

FrÄn: Amazon

Kostade: $800

Nu:750 USD($50 rabatt)

Denna lilla rabatt pÄ en avancerad iPad Àr vÀl vÀrt det om du behöver en lagringsboost.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK