Gardets

BÀsta Prime Day-övervakningserbjudanden 2022: Vad du kan förvÀnta dig och tidiga erbjudanden

Är du pĂ„ marknaden för den senaste monitorn med hög uppdateringsfrekvens? Om sĂ„ Ă€r fallet Ă€r det nu ett utmĂ€rkt tillfĂ€lle att köpa. Amazon Prime Day 2022 Ă€r precis runt hörnet, vilket betyder att du kommer att se en mĂ€ngd fantastiska erbjudanden pĂ„ bildskĂ€rmar inför evenemanget. Om du inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ var du ska börja, oroa dig inte. Vi Ă€r hĂ€r för att hjĂ€lpa dig att fatta vĂ€lgrundade beslut.

Prime Day Àr Amazons Ärliga evenemang som erbjuder episka erbjudanden pÄ allt och allt. Men för att fÄ de dÀr söta erbjudandena mÄste du vara Prime-medlem. Om du inte har Prime Àr det en ganska enkel process att registrera dig för det. Genom att registrera dig för 30-dagars provperioden kan du faktiskt fÄ Amazon Prime gratis.

NÀr du tittar pÄ World Wide Web kommer du att se mÄnga bildskÀrmserbjudanden frÄn stora namn som Asus och Acer. Det Àr dock viktigt att handla smart. I den hÀr artikeln kommer vi att lyfta fram de som Àr bÀst för pengarna. Vi har Àven praktisk erfarenhet av dessa specifika monitorer. SÄ oavsett om du behöver en hög uppdateringsskÀrm för dessa AAA-titlar eller nÄgot mer budgetvÀnligt för kontoret, sÄ har vi dig tÀckt.

Prime Day monitorerbjudanden: Vad du kan förvÀnta dig

Förra Ă„ret sĂ„g vi nĂ„gra fantastiska priser pĂ„ Samsung- och BenQ-skĂ€rmar, inklusive en 49-tums Samsung med en upplösning pĂ„ 5120×1440. Du kommer förmodligen att se liknande erbjudanden i Ă„r frĂ„n Samsung, eftersom tillverkaren Ă€r kĂ€nd för att ha fantastiska priser pĂ„ Prime Day. Amazon kommer dock inte att vara den enda Ă„terförsĂ€ljaren med bra erbjudanden. Andra Ă„terförsĂ€ljare som Best Buy och Walmart drar fördel av Prime Day och har ocksĂ„ sina egna sommarreor. Vi kommer att se till att vi inkluderar dessa i den hĂ€r sammanfattningen.

Erbjudanden för tidiga Prime Day-spelmonitorer

Asus TUF VG28UQL1A spelmonitor

1

FrÄn: Best Buy

Kostade: $799.99

Nu:749,99 USD(6% rabatt)

Asus TUF VG28UQL1A Àr en förstklassig 4K-spelmonitor med massor av portar för videoanslutning.

GIGABYTE M27Q X spelmonitor

GIGABYTE M27Q X spelmonitor

2

FrÄn: Amazon

Kostade: 529,99 USD

Nu:469,99 USD(11% rabatt)

Gigabyte M27Q X har en blixtsnabb uppdateringsfrekvens pÄ 240Hz och fenomenal fÀrgnoggrannhet.

Dell G3223Q spelskÀrm

Dell G3223Q spelskÀrm

3

FrÄn: Dell

Kostade: $1 099,99

Nu:824,99 USD(25% rabatt)

Dell G3223Q har fantastisk SDR-bildkvalitet, en uppdateringsfrekvens pÄ 144Hz och Àr kompatibel med de senaste konsolerna.

BenQ MOBIUZ spelmonitor

BenQ MOBIUZ spelmonitor

4

FrÄn: Amazon

Kostade: $1 099,99

Nu:996,49 USD(9% rabatt)

BenQ Mobiuz EX3210U har massor av videoanslutning och fantastiskt inbyggt ljud.

Tidiga Prime Day 4K-arbetsstationsmonitorerbjudanden

Dell S2722QC-skÀrm

Dell S2722QC-skÀrm

1

FrÄn: Dell

Kostade: $619.99

Nu:464,99 USD(25% rabatt)

Dell S2722QC har bra fÀrgnoggrannhet, integrerade högtalare och en 4K-upplösning med valfri HDR.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK