Gardets

Asus har lanserat ROG Flow 13, en 2-i-1 spelplatta med en RTX 3050Ti | Siffra

Asus har precis lanserat den bÀrbara datorn ROG Flow 13 2-i-1. Som namnet antyder Àr ROG Flow 13 en spelplatta/laptop som Àr ett ganska unikt erbjudande. Den Àr ganska hÀpnadsvÀckande och kommer med en upp till en 14-kÀrnig Intel Core i9-12900H CPU och NVIDIA upp till en GeForce RTX 3050 Ti GPU, vilket gör den ganska kraftfull för en surfplatta. Asus ROG Flow 13 kommer ocksÄ med I/O-expansion som Àr kompatibel med XG Mobile-familjen av externa GPU:er. I lekmannasprÄk kan du koppla surfplattan till en extern GPU om du kÀnner att du behöver mer kraft. Den har ocksÄ tvÄ visningsalternativ (bÄda Àr pekskÀrmar), en 4K 60Hz-skÀrm med 85 procent DCI-P3-tÀckning eller en Full HD 120Hz-skÀrm med 100 procent sRGB-tÀckning.

ASUS ROG Flow 13 Pris och specifikationer

Asus ROG FLow 13 Àr utrustad med en 14-kÀrnig Intel Core i9-12900H CPU (6P+8E) och GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU och RTX 3080 med XG Mobile (som vi inte har fÄtt för granskning Ànnu). Den har ocksÄ MUX Switch-teknik som förbÀttrar prestandan och tillÄter energibesparing nÀr det behövs. Den levereras med Ängkammarkylning för CPU och GPU och 0 dB Ambient Cooling möjliggör tyst drift under lÀttare uppgifter. Den flytande metallen pÄ CPU:n ökar vÀrmeöverföringskapaciteten och Àven under full belastning. Den vÀger drygt ett kilo pÄ 1,1 kg och Àr 12 mm tjock.

I en kommentar till lanseringen av Asus ROG Flow 13, sa Arnold Su, Business Head, Consumer and Gaming PC, System Business Group, ASUS India, “Vi pĂ„ ASUS tror pĂ„ att stĂ€ndigt revolutionera vĂ„r design- och innovationshistoria för att leverera den mest uppslukande och branschledande produkter till anvĂ€ndarna. Lanseringen av Flow Z13, som Ă€r den första spelplattan, har gjort det möjligt för oss att lyfta vĂ„rt bidrag inom spelsegmentet. Med Flow Z13 har vi ytterligare stĂ€rkt vĂ„rt engagemang för att ge fler anvĂ€ndare i samhĂ€llet genom att lansera fler enheter som Ă€r kompatibla med XG Mobile. Vi har ocksĂ„ uppdaterat den berömda TUF Dash F15-serien och kommer att fortsĂ€tta att designa enheter med tanke pĂ„ spelarnas holistiska krav pĂ„ en berikad upplevelse.”

De Asus ROG Flow 13 kostar 1 36 990 INR och Àr tillgÀnglig pÄ Amazon, Flipkart och mÀrkesvaror ASUS-butiker.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK