Gardets

Apple Watch Series 8: FrĂ„n funktioner till möjlig prissĂ€ttning, hĂ€r Ă€r allt vi vet hittills…

Även om Apple Watch Series 7 var en av de mest sĂ„lda bĂ€rbara produkterna som Apple nĂ„gonsin har tillverkat, saknade den nĂ„gra funktioner som Apple frĂ„n början hade planerat att lĂ€gga till klockan. Mest av dessa funktioner kommer att hittas i Ă„rets mest efterlĂ€ngtade bĂ€rbara enhet, Apple Watch Series 8.

Rykten tyder pĂ„ att bortsett frĂ„n massor av nyligen tillagda funktioner Apple Watch Series 8 kommer ocksĂ„ att ha ett nydesignat fodral och ett frĂ€scht designsprĂ„k. Även om det inte finns nĂ„gon klarhet i nĂ€r den kommande bĂ€rbara enheten frĂ„n Apple kommer att lanseras, kommer den med all sannolikhet att presenteras tillsammans med den kommande iPhone 14-serien.

Vi tar en titt pÄ allt vi vet om den kommande Apple Watch Series 8.

Apple Watch Series 8: UppstĂ€llningenÄven om det kommer att finnas huvudsortimentet av Apple Watch Series 8, rykten tyder pĂ„ att det kommer att finnas en eller tvĂ„ klockor till frĂ„n Apple som kommer att ha i princip samma specifikationer och allt, men nĂ„gra viktiga och nya funktioner har tagits bort. Se dem som en mindre uppgradering till den nuvarande Apple Watch Series 7.

Denna lÀttare version kan kallas Apple Watch SE. Det finns ocksÄ en möjlighet att Apple tar en cue frÄn Samsung, och kommer med en mer robust och tuffare klocka, kallad Apple Watch Explorer.

Apple Watch Series 8: En ny designMedan den grundlĂ€ggande designen kommer att likna den nuvarande generationens klockor, kommer det att göras nĂ„gra mindre justeringar om lĂ€ckor och digitala renderingar som cirkulerar online Ă€r nĂ„got att gĂ„ efter. Den största förĂ€ndringen i design som mĂ„nga tror att Apple kommer att implementera Ă€r att vĂ€lja platta sidor istĂ€llet för en böjd. Även skĂ€rmen kommer sannolikt att bli plattare.

Apple Watch Series 8: StorlekBaserat pÄ Apples senaste slÀpp verkar det troligt att Apple Watch Series 8 kommer att finnas tillgÀnglig i 41 mm och 45 mm urtavlor. Med det sagt har skÀrmanalytikern Ross Young avslöjat att det finns en stor möjlighet att en tredje storlek, en som sitter mellan 41 mm och 45 mm alternativ kan göras tillgÀnglig i Är.

Apple Watch Series 8: Chip och anslutningFörvÀnta dig inte att kretsen som driver Apple Watch Series 8 ska vara fenomenalt kraftfull och ett stort steg framÄt jÀmfört med S7 SoC, men ett fartgupp Àr troligt. Apple gjorde inget stort prestandasprÄng med Apple Watch Series 7 jÀmfört med Apple Watch Series 6. Dessutom finns det en mycket god möjlighet att Apple Äterlanserar S7 som S8 SoC med nÄgra justeringar som skulle förbÀttra prestandan.

Vi kan med sÀkerhet förvÀnta oss att Apple kommer att erbjuda sin nÀsta klocka i bÄde GPS- och mobilalternativ, vilket har varit fallet tidigare Är.

Apple Watch Series 8 FrÄn funktioner till möjliga priser, hÀr Àr allt vi vet hittills

Apple Watch Series 8: FunktionerSom alltid kommer Apple att fokusera pÄ hÀlsa. Det kan komma att lÀggas till en ny temperatursensor 2022. Rapporter har ocksÄ föreslagit att bilolycksdetektering kan komma till en framtida Apple Watch och iPhone och eventuellt Àven till Apple Watch Series 8 och iPhone 14.

Apple ville ocksÄ lÀgga till spÄrning och upptÀckt av sömnapné till Apple Watch Series 8, sÄ det finns ocksÄ en stor möjlighet att den kan inkluderas som en funktion.

Mark Gruman, en expert pÄ allt som Apple har sagt att framtida iPhones kan fÄ satellitanslutning och i princip kommer att kunna fungera som en satellittelefon. Apple Watch Series 8 sÀgs ocksÄ ha denna funktion, men det skulle vi inte satsa pÄ. Om de ÀndÄ implementerar den hÀr funktionen, kommer bÀrare att kunna skicka korta nödmeddelanden nÀr de Àr utom rÀckhÄll för mobiltornet.

Apple Watch Series 8: Priser och tillgÀnglighet.Tja, det Àr hÀr saker och ting blir lite svÄra. Som vi med all sannolikhet sa kommer Apple att avslöja Watch Series 8 tillsammans med iPhone 14, men deras prioritet kommer givetvis att vara iPhone 14 nÀr det gÀller att skicka ut produkterna till kunderna.

Dessutom, med tanke pÄ att Apple, liksom de flesta andra teknikföretag, kommer att fortsÀtta att möta chipbrist och logistiska problem, Àr det omöjligt att peka ut ett datum dÄ Apple Watch Series 8 Àr tillgÀnglig för kunder.

NÀr det gÀller prissÀttningen, om företaget hÄller fast vid prissÀttningen för Apple Watch Series 7, förvÀnta dig att 41 mm Apple Watch Series 8 börjar pÄ $399 för 41mm och $429 för 45mm och ökar dÀrifrÄn, beroende pÄ band och fodralalternativ.

; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′; n.kö=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(fönster,dokument,’script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘259288058299626’); fbq(‘track’, ‘PageView’);

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK