Bil

Apple Watch Series 7 kommer Àntligen den 15 oktober

Äpple

Apple tillkÀnnagav först Apple Watch Series 7 samtidigt med iPhone 13, men företaget var vagt om releasedatumet för klockan. Nu har Apple officiellt meddelat att förbestÀllningar för Apple Watch Series 7 startar den 8 oktober och att klockan kommer att skickas den 15 oktober.

Apple Watch Series 7 kommer med massor av spÀnnande nya saker som gör idén om att uppgradera ganska övertygande. Jag Àr mest exalterad över att ha tillgÄng till ett komplett tangentbord pÄ klockan för att skicka sms. Ibland Àr det inte idealiskt att anvÀnda din röst för att sms:a genom klockan eller ta ut telefonen, och att ha ett komplett tangentbord Àr bra under dessa tider.

Du kommer att kunna lÄsa in en Apple Watch Series 7 fredagen den 8 oktober kl. 05.00 PDT (08:00 EDT). Populariteten för dessa förbestÀllningar ÄterstÄr att se, men om du vill vara 100 % sÀker pÄ att du fÄr din klocka den 15 oktober, kanske du vill komma online direkt nÀr förbestÀllningarna börjar.

Apple sĂ€ger att “designen pĂ„ Apple Watch Series 7 Ă€r förfinad med mjukare, mer rundade hörn, och displayen har en unik brytningskant som gör att urtavlor och appar pĂ„ helskĂ€rm ser ut att sömlöst ansluta till boettens krökning.”

Apple Watch Series 7 finns i storlekarna 41 mm och 45 mm, sĂ„ du kan vĂ€lja den som fungerar bĂ€st för din handled. Apple sĂ€ger ocksĂ„ att det Ă€r “den mest hĂ„llbara Apple Watch nĂ„gonsin, med en starkare, mer sprickbestĂ€ndig frontkristall.”

Klockan finns i fem olika fÀrger, sÄ du kan fÄ en som matchar din stilkÀnsla. Det finns midnatt, stjÀrnljus, grönt, blÄtt och (PRODUCT)RED.

Du tittar pÄ $399 för startpriset för den senaste Apple Watch-modellen, med prishoppning baserat pÄ de alternativ du vÀljer.

RELATERAD: iPhone 13s bÀsta nya funktion Àr timmar lÀngre batteritid

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK