Gardets

Apple tillkĂ€nnager nya spel som kommer till Apple Arcade i juli – Times of India

Apple har meddelat att nya spel kommer till Apple Arcade under juli mĂ„nad. Listan innehĂ„ller spel frĂ„n genrer som Ă€ventyr och pussel, bowling, tornförsvar, etc. SĂ„ lĂ„t oss dyka lite djupare in i spelen som kommer att anlĂ€nda till Apple Arcade i juli. Min Bowling 3D+ My Bowling 3D+ lanseras den 1 juli. Det Ă€r ett Ten Pin Bowling-spel med fulltexturerade spelmiljöer och styv 3D-kroppsfysik. Du kan stĂ€lla in skott genom att justera hĂ„llning, avstĂ„nd och bollspin. Spelet kommer med ett dra och svep-grĂ€nssnitt för att snabbt plocka upp och spela. Samorost 3+Samorost 3+ kommer att lanseras den 8 juli. Det Ă€r ett utforskningsĂ€ventyr och pusselspel och följer “en nyfiken rymdgnome som anvĂ€nder krafterna hos en magisk flöjt för att resa över kosmos pĂ„ jakt efter dess mystiska ursprung.” Spelet lĂ„ter dig besöka nio unika och frĂ€mmande vĂ€rldar. Subway Surfers TagSubway Surfers Tag kommer att lanseras den 15 juli. Spelet lĂ„ter spelarna utforska interaktiva arenor med tĂ„g och spĂ„r, vilket Ă€r en första för serien. Du kan gĂ„ med i besĂ€ttningen över “flera off-limit, interaktiva stadsplatser”. Men du mĂ„ste vara uppmĂ€rksam pĂ„ The Guard och hans mekaniska hantlangare och det kommer bara att bli tuffare nĂ€r du gĂ„r vidare i spelet. SvĂ„righetsgraden för att slĂ„ motstĂ„ndarna kommer ocksĂ„ att stiga nĂ€r du fortsĂ€tter att lĂ„sa upp arenorna. HJÄLTEHEROish lanseras den 22 juli. I detta slottsförsvarsspel kan du spela som en av sex episka hjĂ€ltar, tillkalla trupper, slĂ€nga trollformler och förstöra fiendens torn för att vinna seger. Det finns enspelaruppdrag med tre kampanjer och Ă€ven 1v1 eller 2v2 tĂ€vlingsmatcher om du vill spela mot andra. Du kan bygga anpassade kortlekar och uppgradera kort för att skapa “monstruösa kombinationer” av trupper och trollformler som guidar dig till seger. Kingdom Rush Vengeance TD+Kingdom Rush Vengeance TD+ lanseras den 29 juli. Det Ă€r ett tornförsvarsspel dĂ€r du kommer att kĂ€mpa med suverĂ€na bossar och fientliga imperier. “Spelare kan skapa förödande kombinationer av torn, förmĂ„gor och speciella krafter för att stoppa fiender och fĂ„ ner sex mĂ€ktiga kungar i de mest skrĂ€ckinjagande bossstriderna”, enligt ett pressmeddelande.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK