Gardets

Apple och Facebook löser WhatsApps största “problem”: Alla detaljer –…

En av de stora problemen för dem som vill byta frÄn Android till iPhone har varit WhatsApp-chattar. Om du skulle flytta frÄn Android till iPhone hade du inget annat val Àn att glömma dessa WhatsApp-chattar. Inte lÀngre som frÄn och med idag, lÀgger Apple till stöd för WhatsApp-chattöverföringar för de som flyttar frÄn Android till iOS.

Hur kommer funktionen att fungera?

Switchers Ă€r de som – Apple kallar dem det – vill gĂ„ frĂ„n Android till iPhone. Apple har en app som heter Move to iOS, som underlĂ€ttar överföringen av data frĂ„n Android-telefoner till iPhones. Vad appen saknade – hittills – var möjligheten att flytta WhatsApp-chattar. FrĂ„n och med idag – WhatsApp beta-anvĂ€ndare – kommer dock att kunna flytta sina WhatsApp-chattar frĂ„n Android till iOS. Tidigare kunde anvĂ€ndare överföra kontakter, meddelanden, kalender men inte WhatsApp.

NÀr kommer funktionen att vara tillgÀnglig?

Betan har börjat rulla ut men det Ă€r en gradvis process och kommer att ta ungefĂ€r en vecka att nĂ„ alla anvĂ€ndare, bekrĂ€ftade WhatsApp till The Times of India-GadgetsNow. “Vi lĂ€gger till WhatsApp möjligheten att sĂ€kert vĂ€xla mellan telefoner och överföra din chatthistorik, foton, videor och röstmeddelanden mellan Android och iPhone samtidigt som du bibehĂ„ller end-to-end-kryptering. Detta Ă€r en efterfrĂ„gad funktion. Vi lanserade möjlighetsswitchen frĂ„n iPhone–>Android förra Ă„ret, och lĂ€gger nu till Android–>iPhone ocksĂ„â€, sĂ€ger Mark Zuckerberg, grundare och VD, Meta.

Vilka versioner av iOS och Android stöder WhatsApp-överföringen?

Du behöver en Android-telefon som kör Lollipop, SDK 21 eller högre och iOS 15.5 eller högre installerad pÄ din iPhone. Du mÄste ha appen Flytta till iOS installerad pÄ din Android-telefon och WhatsApp iOS version 2.22.10.70 eller senare pÄ din nya enhet. Vilka andra detaljer ska man tÀnka pÄ?Dessutom bör WhatsApp Android-version 2.22.7.74 eller senare finnas pÄ din gamla enhet. Du mÄste anvÀnda samma telefonnummer som din gamla telefon pÄ din nya enhet. Din iPhone mÄste vara fabriksny eller ÄterstÀlld till fabriksinstÀllningarna för att paras ihop med appen Flytta till iOS och flytta data frÄn din Android-telefon. BÄda dina enheter mÄste vara anslutna till en strömkÀlla och de mÄste vara anslutna till samma Wi-Fi-nÀtverk, annars mÄste du ansluta din Android-enhet till din iPhones hotspot. TÀnk pÄ att din WhatsApp-samtalshistorik inte kan överföras frÄn en Android-telefon till en iPhone.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK