Gardets

apple: LG levererar display till Apples mixed reality-headset – Times of India

NYTT DELHI: Apple jobbar enligt uppgift pĂ„ sitt headset för blandad verklighet (MR) som kommer att kombinera förstĂ€rkt verklighet (AR) och virtuell verklighet (VR). En nyligen genomförd onlinelĂ€cka avslöjade att den Cupertino-baserade teknikjĂ€tten utvecklar sina AR-glasögon som förvĂ€ntas presenteras under andra halvan av 2024. Rapporten antyder ocksĂ„ att Luxshare förvĂ€ntas förbli en av huvudleverantörerna för Apple-enheter som kommer att lanseras mellan sent 2022 och 2024. Nu har en ny rapport avslöjat att LG ryktas börja producera microOLED-skĂ€rmar för Apples kommande mixed reality-headset. Enligt en rapport frĂ„n Elec-publikationen sĂ€gs LG snart börja produktionen av microOLED-skĂ€rmar. Företaget förvĂ€ntas leverera dessa skĂ€rmar till Apple för sina mixed reality-headset. Rapporten tillĂ€gger ocksĂ„ att Apple kan anvĂ€nda Sonys microLED-panel för skĂ€rmen pĂ„ sitt MR-headset, medan LG Display Ă€r tippad för att ge den yttre skĂ€rmen. För de omedvetna Ă€r MicroOLED-tekniken huvudsakligen en OLED som kommer att monteras pĂ„ ett silikonsubstrat. Denna MicroOLED kallas Ă€ven OLED on Silicon eller OLEDoS och den förvĂ€ntas anvĂ€ndas för virtuella, augmented och mixed reality-enheter. ARKit, som Ă€r Apples AR-plattform, lanserades 2017 för att göra det möjligt för utvecklare att skapa för iPhones och iPads. PĂ„ WWDC 2022 lanserade Apple inte ett AR/VR-headset och pratade inte heller om nĂ„gon av teknikerna. Men det fanns tillrĂ€ckligt med glimtar — i AR-vĂ€rlden. Home-appen har gjorts om och har mycket AR-inflytande. Live Text kommer att fĂ„ videostöd och kommer Ă„terigen att förlita sig pĂ„ AR för att leverera korrekta resultat.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK