Gardets

Apple iPhone 14-serien: Nya rapporter föreslĂ„r dessa tre datum för lansering, förbestĂ€llningar och försĂ€ljning…

Apple kommer med största sannolikhet att lansera nĂ€sta generations iPhones i september. Även om företaget inte har bekrĂ€ftat det officiella lanseringsdatumet för den kommande iPhone, hĂ€vdar en ny lĂ€cka att den avslöjar de officiella lanserings-, förbestĂ€llnings- och försĂ€ljningsdatumen för iPhone 14-serien.

Apple kommer med största sannolikhet att lansera nĂ€sta generations iPhones i september. Även om företaget inte har bekrĂ€ftat det officiella lanseringsdatumet för den kommande iPhone, hĂ€vdar en ny lĂ€cka att den avslöjar de officiella lanserings-, förbestĂ€llnings- och försĂ€ljningsdatumen för iPhone 14-serien. En tipsare, som gĂ„r under namnet iHacktu ileaks, har hĂ€vdat att Apple kommer att visa upp iPhone 14-serien den 13 september. Han tillĂ€gger vidare att 2022 Ă„rs iPhones kommer att gĂ„ pĂ„ förbestĂ€llning med start den 16 september, bara tre dagar efter den officiella lanseringen. Tipsaren förutspĂ„r leveransdatum för de kommande iPhones till den 23 september. Tipsaren har dock inte delat med sig av nĂ„gon trovĂ€rdig kĂ€lla för informationen. Det faktum att Apple vanligtvis lanserar iPhones den andra tisdagen i september gör att den 13 september framstĂ„r som det troliga avtĂ€ckningsdatumet. Men leverans- och förbestĂ€llningsdatum kan tas med en nypa salt. Apple iPhone 14-serien troliga specifikationerBaserat pĂ„ tidigare lĂ€ckor och rykten kommer Apple iPhone 14-serien sannolikt att introducera en ny pillerformad design som kommer att inrymma Face ID-instĂ€llning tillsammans med ett separat hĂ„l för selfiekamera. Vissa rapporter hĂ€vdar ocksĂ„ att icke-Pro-modellerna av Apple iPhone 14 inte kommer att köras pĂ„ Apples senaste styrkrets – A16 Bionic. IstĂ€llet kommer Apple att erbjuda den Ă€ldre generationens chipset med de vanliga modellerna. Detta Ă€r nĂ„got, om det stĂ€mmer, kommer att vara en första timer. Liksom iPhone 13-serien förvĂ€ntas ocksĂ„ iPhone 14-serien inkludera fyra modeller. Men den hĂ€r gĂ„ngen kanske det inte finns en iPhone 14 med “mini” moniker. IstĂ€llet förvĂ€ntas företaget introducera en “Max”-modell i iPhone 14-serien.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK