Gardets

apex legends mobil: Apex Legends Mobiles senaste uppdatering lĂ€gger till nytt innehĂ„ll, karaktĂ€r – Times…

EA lanserade Apex Legends Mobile-spelet i maj och Àr nu tillgÀngligt för bÄde Android- och iOS-anvÀndare. Utvecklarna Àr redan instÀllda pÄ att slÀppa spelets första mellansÀsongsuppdatering. EA har uppdaterat sitt blogginlÀgg för att meddela att hans nya uppdatering kommer att lÀgga till en ny legend och nytt innehÄll till spelet. Dessutom kommer Apex Legends Mobile att fÄ det senaste stridspasset med nya belöningar och en speciell spelfunktion som kommer att frysa omgivningen. Enligt bloggen kommer den nya uppdateringen till och med erbjuda frysta lootboxar med en speciell valuta som kan anvÀndas för olika föremÄl i Seasonal Shop. Förutom dessa kommer uppdateringen att fixa nÄgra buggar och kommer Àven att ta itu med spelarnas klagomÄl angÄende spelets matchmaking-algoritm. Apex Legends Mobile Cold Snap uppdateringEA har slÀppt en ny trailer pÄ sitt officiella YouTube-konto som introducerar en ny karaktÀr till Apex Legends Mobile. Loba Àr en befintlig karaktÀr i PC-/konsolversionerna av spelet. Spelare kan antingen lÄsa upp Loba genom att nÄ Battle Pass nivÄ 25 eller kan köpa den nya karaktÀren direkt. KaraktÀren kommer dock att finnas tillgÀnglig frÄn den 16 juni (torsdag).

Apex Legends Mobile: Cold Snap Gameplay Trailer

Trailern avslöjar ocksĂ„ ett vintertema dĂ€r stora strukturer dumpar snö pĂ„ marken och vanliga loot boxes har förvandlats till Frosted loot boxes dĂ€r spelare kan hitta diamanter som valuta. Dessa valutor kan anvĂ€ndas för att köpa sĂ€llsynta föremĂ„l i Seasonal Shop. EA har ocksĂ„ diskuterat hur företaget planerar att förbĂ€ttra sig genom att erkĂ€nna spelaroro. Företaget har dock inte beskrivit detaljerna om hur det kommer att hantera alla dessa frĂ„gor. Utvecklarna har tagit itu med problem som berörde spelare inklusive — Rangordningssystem, förbud i normala matcher, matchningsoptimeringar och prestandaoptimeringar för enheter och servrar. LĂ€s ocksĂ„: En guide för vapen som Ă€r “vĂ€rda ett försök” i Apex Legends Mobile. Klicka hĂ€r för att lĂ€sa mer.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK