Blogg

Ankers Sport X10 öronsnÀckor har en helt ny twist pÄ öronpassformen

Anker lanserar ett nytt par atletiska trÄdlösa öronsnÀckor under sitt Soundcore-varumÀrke som har en unik krokdesign för att passa tÀtt runt dina öron.

De kallas Sport X10 öronsnĂ€ckor och var, sĂ€ger företaget, gjorda med komfort i Ă„tanke. I ett pĂ„stĂ„ende (öppnas i ny flik)Anker hĂ€vdar att folk klagade pĂ„ hur atletiska öronsnĂ€ckor har en “bulkig design” och ofta faller ut under ett svettigt trĂ€ningspass. Ankers lösning var att lĂ€gga till öronkrokar som kan rotera 210 grader sĂ„ att folk kan justera knopparna tills de hittar den dĂ€r söta platsen.

För att bekĂ€mpa svett har Sport X10 en vattentĂ€thetsklassning pĂ„ IPX7 (öppnas i ny flik) vilket innebĂ€r att de kan sĂ€nkas ner till en meter (cirka tre fot) under vattnet. Enheterna har Ă€ven Soundcores SweatGuard-teknik för att skydda “mot svetts frĂ€tande egenskaper.” Anker Ă€r sĂ„ sĂ€ker pĂ„ X10:s vattenbestĂ€ndighet att den hĂ€vdar att du kan skölja öronsnĂ€ckorna under en kran efter ett tufft trĂ€ningspass och de kommer fortfarande att fungera.

Batteri och ljud

Bortsett frĂ„n svettskyddet och krokarna har Sport X10-knopparna ganska lĂ„ng batteritid och ett urval av funktioner för optimalt ljud. PĂ„ en enda laddning kan de hĂ„lla i upp till Ă„tta timmar eller 32 timmar nĂ€r de anvĂ€nds tillsammans med laddningsfodralet. Anker lade ocksĂ„ till en snabbladdningsfunktion för att tillĂ„ta “tvĂ„ timmars uppspelning” efter en 10 minuters laddning.

Under huven har Sport X10 10 mm dynamiska drivrutiner med Soundcores BassUp-funktion som justerar en lÄts basnivÄ i realtid. Du kan ocksÄ styra hörlurarnas ljud genom att ansluta dem till Soundcore-appen (tillgÀnglig pÄ iOS och Android) och vÀlja en av 22 EQ-förinstÀllningar. För personer som vill ha Ànnu mer kontroll har appen en 9-bands anpassad EQ-instÀllning för att finjustera de finare detaljerna.

Andra anmÀrkningsvÀrda funktioner inkluderar ett system med sex mikrofoner för att ringa samtal och hybridbrusreducering för att blockera omgivande brus. En blÄsig dag kan du aktivera vindbrusreducering i appen för att ytterligare förbÀttra samtalskvaliteten. OmvÀnt har hörlurarna ett Transparency-lÀge sÄ att du kan höra omvÀrlden och vara uppmÀrksam pÄ vad som hÀnder.

Och den sista nyckelfunktionen för Sport X10 hörlurar Àr StereolÀge (öppnas i ny flik) för att kontrollera lÄtar. Om du till exempel trycker pÄ den högra hörsnÀckan tvÄ gÄnger spelas eller pausas en lÄt medan du trycker pÄ vÀnster knopp tvÄ gÄnger för att hoppa över ett spÄr.

Även om det inte Ă€r lika imponerande som Sony WF-1000XM4 trĂ„dlösa hörlurar, Sport X10 Ă€r fortfarande ett anstĂ€ndigt paket. HörsnĂ€ckorna Ă€r tillgĂ€ngliga i USA ($79), Europa (€99), Storbritannien (ÂŁ89) och Kanada ($119 CAD). Du kan fĂ„ paret i antingen svart eller havrevitt pĂ„ Soundcores hemsida (öppnas i ny flik) eller Amazon (öppnas i ny flik). En röd modell Ă€r planerad att slĂ€ppas i slutet av juli till början av augusti; inget exakt datum angivet.

Om du Àr ute efter ett par bra atletiska hörlurar, TechRadar har en lista över de bÀsta för 2002.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK