Gardets

android: Google Assistant KörlĂ€ge vs Android Auto: Vad Ă€r detsamma och inte – Tider av…

Med Android 12 introducerade Google Google Assistant Driving Mode i ett försök att ersĂ€tta Android Auto App Mode. De tvĂ„ – Google Assistant Driving Mode och Android Auto App Mode – Ă€r vĂ€ldigt lika varandra, och det skapar förvirring bland anvĂ€ndarna. SĂ„ lĂ„t oss förstĂ„ dem bĂ€ttre och hur olika eller lika de Ă€r varandra. SĂ„, Android Auto Ă€r ett Android-baserat grĂ€nssnitt för din bils skĂ€rm. Tja, om din bil har ett infotainmentsystem mĂ„ste den ha nĂ„got slags operativsystem och ett anvĂ€ndargrĂ€nssnitt för att interagera med det. SĂ„, Android Auto Ă€r grĂ€nssnittet som anvĂ€nds för att interagera med din bil. Du kan bara ansluta din Android-smarttelefon till skĂ€rmen i din bil, sĂ„ startar den Android Auto. Det finns en sak till som kallas Android Auto App Mode, som i princip efterliknar Android Auto pĂ„ din smartphone. Vad Ă€r Android Auto App ModeFörst och frĂ€mst Ă€r Android Auto och Android Auto App Mode tvĂ„ olika saker. Android Auto-applĂ€get kan aktiveras via Android Auto-appen och visar ett mindre distraherande och förenklat anvĂ€ndargrĂ€nssnitt som bara visar navigering, rekommendationer frĂ„n Google Assistant och musik- och meddelandeappar. Med enkla ord Ă€r det Android Auto-grĂ€nssnittet som Ă€r trĂ„ngt för att passa i din smartphones display. Men det kommer snart att vara ett minne blott eftersom Google vill ersĂ€tta den med en ny funktion som inte skulle krĂ€va en separat app. Vad Ă€r Google Assistant-körlĂ€geFörra Ă„ret tillkĂ€nnagav Google en ny funktion för sin assistent kallad körlĂ€ge. IstĂ€llet för att ladda ner en app kan du helt enkelt aktivera den med röstkommandot, eller automatiskt aktiveras nĂ€r din smartphone upptĂ€cker att du kör. Och du fĂ„r ett vĂ€ldigt liknande kortbaserat grĂ€nssnitt som Android Auto App Mode, vilket hjĂ€lper dig att inte ge mycket uppmĂ€rksamhet Ă„t din telefon annat Ă€n att bara leta efter vĂ€gbeskrivningar och nĂ„gra andra saker som kan vara viktiga Ă€ven under en Ă„ktur. Det som Ă€r annorlunda och intressant med Google Assistants körlĂ€ge Ă€r att den lĂ€ser aviseringen högt sĂ„ att du inte behöver titta pĂ„ din telefon varje gĂ„ng. Kan du anvĂ€nda Android Auto App Mode nu?Du kan bara anvĂ€nda den om din bil har ett Android Auto-stödt infotainmentsystem. Om din smartphone kör Android 11 eller Ă€ldre mĂ„ste du ocksĂ„ anvĂ€nda Android Auto App Mode eftersom körlĂ€get endast Ă€r tillgĂ€ngligt pĂ„ Android 12 och senare.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK