Bil

Amazons ringklocka kommer att varna dig nÀr paket anlÀnder

Ring paketvarningarAmazon

NÀr det kommer till videodörrklockor Àr Ring ett av de mest kÀnda namnen. Amazon meddelade idag att paketvarningar skulle nÄ tvÄ Ring-modeller nu, med andra enheter instÀllda pÄ att fÄ den mycket efterfrÄgade funktionen nÀsta Är.

TyvÀrr finns pakettjuvar dÀr ute, och varje gÄng du fÄr ett paket hemlevererat springer du ut pÄ isbanan att nÄgon ser det och tar det. Nu kommer Ring Pro 2 och Ring Video Doorbell (2020) att varna dig nÀr ett paket dyker upp, sÄ att du kan vidta de steg som behövs för att fÄ in det.

Naturligtvis Àr det stora problemet som Ring dörrklockor har synfÀltet, vilket den hÀr uppdateringen inte kommer att fixa. Ring Pro 2 kan se marken, men de andra kamerorna saknar en tillrÀckligt bred vinkel för att se allt. Det betyder att om paketet placeras för lÄgt kommer det inte att upptÀcka det ens med den nya funktionen.

Spela filmen

Utanför paketfunktionen tillkÀnnagav Amazon ocksÄ Custom Event Alerts. Med dessa kan du sÀga till din Ring att varna dig nÀr vissa saker hÀnder, enligt vad du har definierat. Ring kan till exempel varna nÀr en bil kör in pÄ uppfarten eller om du glömmer att stÀnga ytterdörren. Sammantaget ser det ut som att du kan bli ganska kreativ med dessa anpassade varningar.

TyvÀrr kommer inte anpassade varningar till befintliga RIng-enheter. IstÀllet kommer bara Spotlight Cam Battery att fÄ den hÀr funktionen.

Om du vill dra nytta av nÄgon av dessa nya Ring-funktioner mÄste du betala $3 per mÄnad eller $30 per Är för en Ring Protect-plan.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK