Bil

Amazons nya Echo Show 15 Àr som ett smart stycke vÀggkonst

Echo Show 15 pÄ en vÀggAmazon

Amazon tillkĂ€nnagav en ny, större Echo Show-enhet. Även om den kan monteras pĂ„ ett stativ, ser den nyligen tillkĂ€nnagivna Echo Show 15 bĂ€st ut nĂ€r den Ă€r monterad pĂ„ en vĂ€gg. Och det ser ganska attraktivt ut samtidigt som det fortfarande Ă€r funktionellt.

Amazon Echo Show 15

Echo Show 15 kommer med en 15,6-tumsskÀrm med en slimmad design som ber om att monteras pÄ vÀggen. Den kommer ocksÄ med en kamera som faktiskt kan se vem som stÄr framför den, vilket gör att den kan erbjuda anpassad information baserat pÄ varje persons behov. Den hÀr funktionen Àr valfri, sÄ om du föredrar att kameran inte identifierar dig behöver du inte slÄ pÄ den.

Den nya enheten introducerar Alexa Widgets, som Àr designade för att visa viktig information som hjÀlper till att hÄlla alla runt huset organiserade. Dessutom kan du vÀlja vilka Alexa Widgets du vill visa pÄ din enhet, sÄ att du inte behöver stÄ ut med irrelevant information.

“Idag jonglerar familjer med flera konkurrerande prioriteringar – vilken tid de ska lĂ€mna barnen pĂ„ fotbollstrĂ€ning, vad de ska göra till middag eller nĂ€r de ska boka nĂ€sta möte – listan fortsĂ€tter och fortsĂ€tter. Med Echo Show 15 kan Alexa hjĂ€lpa till, sĂ€ger Tom Taylor, senior vice president, Amazon Alexa.

Utanför anvÀndbarheten talade Amazon om att anvÀnda Echo Show 15 som en köks-tv som stöder 1080p-videoströmning. Den stöder Prime Video, Netflix och Hulu, sÄ att du kan titta pÄ ett brett utbud av innehÄll.

För att Ästadkomma all denna nya funktionalitet utvecklade Amazon en ny AZ2-processor, som har en fyrkÀrnig skalbar arkitektur och 22 gÄnger fler biljoner operationer per sekund (TOPS) Àn föregÄende generation.

Med vilken enhet som helst kommer integritet att vara ett stort problem, och Amazon verkar ha utarbetat alla detaljer. Till exempel kommer Echo Show 15 med mikrofon- och kamerakontroller och ett inbyggt fysiskt slutarskydd för kameran.

Echo Show 15 Pris och tillgÀnglighet

Den nya Echo Show 15 kommer att sÀljas för $249,99, med ett stativ och ett underskÄpsfÀste sÀljs separat.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK