Bil

Amazons Astro-robot Àr lika bedÄrande som den Àr skrÀmmande

Amazon AstroAmazon

Amazon hade fullt upp idag pÄ sitt stora hÄrdvaruevenemang. Företaget tillkÀnnagav en ny $60 smart termostat och en ny Echo Show 15. Men det avslutade sitt evenemang med en ny robot som heter Astro, och den Àr söt och skrÀmmande pÄ samma gÄng.

Amazons nya Astro-robot

Amazon sparade definitivt det mest intressanta till sist, eftersom Astro-roboten stal showen. Den kommer med en rad sensorer och kameror som hjÀlper den att navigera runt i ditt hem samtidigt som den utför alla möjliga intressanta uppgifter. Amazon nÀmner exempel pÄ att anvÀnda det för att hjÀlpa en Àlskad som behöver hjÀlp eller övervakning, kontrollera om du lÀmnade spisen pÄ och alla möjliga andra saker.

NÀr du inte Àr hemma kan Astro flytta runt i ditt hem pÄ egen hand (sÄ lÀnge du har ett Ring Protect Pro-abonnemang), kolla pÄ specifika omrÄden, visa dig en livevy av rum eller skicka varningar om den upptÀcker nÄgon som borde inte vara dÀr. I grund och botten Àr det som att ha en mer avancerad Echo Show som kan flytta runt i ditt hem.

Spela filmen

NÀr du faktiskt Àr hemma kommer den att ge dig alla Alexa-funktioner du Àr van vid. Den kan styra ditt smarta hem, underhÄlla dig och allt sÄdant. Den kan till och med ta ett foto av dig och dina nÀra och kÀra pÄ kommando, vilket gör det sÄ att alla kan vara med.

RELATERAD: Fem dolda Amazon Echo-funktioner vÀrda att kolla in

Astro kan göra mycket av databehandlingen pÄ enheten, vilket Àr bra för alla som Àr oroliga för integritet. Det finns tydliga indikatorer nÀr nÄgot streamas, sÄ att du alltid vet vad som hÀnder med din Astro-enhet.

I ett pressmeddelande sa Amazon: “Att arbeta med Astro har varit en spĂ€nnande och lĂ€rorik upplevelse, och vi ser detta som början pĂ„ en lĂ„ng resa. Precis som Alexa kommer Astro att bli smartare och göra Ă€nnu mer med tiden, och vi kan inte vĂ€nta med att höra vad du tycker.”

Amazon Astro Pris och tillgÀnglighet

Företaget meddelade att Astro kommer att sÀljas för $1 449,99, men som en del av sitt Day 1 Editions-program erbjuder Amazon det för $999,99. Det Àr helt klart inte en enhet som Àr avsedd för tillfÀlliga smarta hemanvÀndare, men för alla som Àr intresserade av att vara pÄ bottenvÄningen av hemrobotik verkar priset rimligt nog.

RELATERAD: Early Adopter SmÀrta Àr verklig, men vi behöver det för framsteg

Amazon sÀger att Astro kommer att finnas tillgÀnglig i begrÀnsade kvantiteter, och man planerar att börja bevilja inbjudningar och leveransenheter i USA senare i Är.

Det Àr en Alexa-robot

Amazon Astro

Möt Astro, hushÄllsroboten för hemövervakning, med Alexa.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK