Bil

Amazon Prime Day 2021-erbjudanden pÄ extern lagring

Prime Day Àr tillbaka, och det Àr det perfekta tillfÀllet att skaffa en ny extern lagringsenhet i valfritt antal formfaktorer, kapaciteter och avsedda syften.

NÀr covid-19-pandemin börjar avta, Àr Amazon Prime Day tillbaka pÄ schemat i Är och full av erbjudanden om vÀsentligheter som extern lagring. SSD-enheter, hÄrddiskar, flash-enheter och SD-kort Àr alla tillgÀngliga med stora rabatter den 21 och 22 juni, och hÀr Àr nÄgra av de bÀsta.

varning: Informationen om priser och produkttillgÀnglighet var korrekt vid tidpunkten för publiceringen.

Western Digital 5TB My Passport USB-C hÄrddisk

Bild: Amazon

Visst, det Àr en vanlig snurrande hÄrddisk och inte en solid state-disk, men det hÀr priset för 5 TB bÀrbar lagring Àr en hel del, speciellt nÀr det priset Àr 38 % rabatt pÄ det vanliga för Prime Day.

Crucial X6 4TB bÀrbar SSD

Bild: Amazon

Denna minimala 2,5″ x 2,7″ SSD Ă€r inte billig, inte ens pĂ„ Prime day, men dess storlek och 4 TB kapacitet gör den till en fantastisk affĂ€r för dem som letar efter en extern lagringsenhet som kan anvĂ€ndas i fickan som Ă€r 41 % rabatt pĂ„ det ordinarie priset.

SanDisk 2TB Extreme Portable SSD

Bild: Amazon

Kapabel för hastigheter pÄ upp till 1 050 MB/s, klarar ett fall pÄ 2 meter och en IP55-klassificering gör den hÀr bÀrbara enheten till mycket bra för dem som behöver 2 TB lagring som kan ta stryk. Jag Àger en av dessa enheter och kan personligen sÀga att det har varit en fantastisk investering.

Corsair 256GB Flash Survivor Stealth

Bild: Amazon

PÄ tal om diskar som klarar grov behandling, Flash Survivor Stealth frÄn Corsair kanske bara har 256 GB kapacitet, men den kapaciteten lagras inuti ett anodiserat aluminiumhölje med en EPDM-vattentÀtning upp till 200 meter. SlÀng in stöt- och vibrationsmotstÄnd och du har ett USB-minne som praktiskt taget kan överleva en apokalyps.

SanDisk 1TB Ultra MicroSDXC

Bild: Amazon

Jag minns fortfarande nÀr skoldatorer anvÀnde Ätta-tums disketter med 1,2 MB kapacitet, eller bara en 833 333:del av denna fingernagelstora 1TB SanDisk MicroSDXC. NÀr du tÀnker pÄ det pÄ det sÀttet Àr Prime Day-affÀren pÄ detta SD-kort en riktig stöld.

Sunany 256GB USB-minne

Bild: Amazon

Behöver du ett flashminne som kan anslutas till en iPhone, Android-enhet, USB-A-port eller USB-C? Den hÀr har du tÀckt, och alla utom en av dessa portar Àr inbyggda direkt i dess hÄrdvara. En extern adapter möjliggör USB-C pÄ denna portflexibla enhet; ut ena Ànden dyker en iPhone-port ut, och pÄ andra sidan finns en USB-A-port som kan fÀllas tillbaka för att avslöja en Micro USB. Det Àr allt du behöver i ett paket.

Anker PowerExpand 4-i-1 SSD USB-C Hub

Bild: Amazon

Problem: Din bÀrbara dator har begrÀnsade portar, och att ansluta en extern lagringsenhet innebÀr att du inte kan ansluta andra viktiga tillbehör. Om du vÀljer denna 256 GB SSD Àr det inget problem. Det Àr inte bara en USB-C-enhet som stöder passthrough-laddning till en ansluten bÀrbar dator, den fungerar ocksÄ som ett nav med 2 USB-A-portar och en HDMI-port ocksÄ.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK