Bil

Amazon lanserar en smart termostat med en prislapp pÄ $60

Amazon Smart termostatAmazon

Amazon startade sitt evenemang med en överraskande produkt – sin egen Amazon Smart Thermostat. Mest chockerande Ă€r priset. Den sĂ€ljs för endast $60, vilket Ă€r ganska mycket billigare Ă€n de flesta andra smarta termostater pĂ„ marknaden.

RELATERAD: Är smarta hem vĂ€rda investeringen?

Den nya termostaten Àr Energy Star-certifierad, sÄ den kommer definitivt att fungera effektivt i ditt hem för att hÄlla temperaturen i schack. Det gÄr ihop med Amazons engagemang för att göra mer hÄllbara produkter, och att hjÀlpa till att minska pÄ HVAC-anvÀndningen Àr ett steg i den riktningen.

Amazon sÀger att den nya termostaten kommer att fungera med de flesta 24V HVAC-system, sÄ du kommer sannolikt att kunna koppla ihop detta med ditt vÀrme- och kylsystem.

Företaget samarbetade med Honeywell Home för att skapa termostaten, vilket Àr trevligt eftersom Honeywell har varit involverat i VVS-vÀrlden i 130 Är. IstÀllet för att Amazon hoppar in i det hÀr utrymmet, gör samarbetet med ett erfaret företag som Honeywell oss mer sÀkra pÄ den hÀr enheten.

NÀr det gÀller priset sÀger Amazon att termostaten kommer att sÀlja för $60, men företaget citerade ocksÄ rabatter frÄn leverantörer, vilket kan sÀnka kostnaden för termostaten till $10. SÄ om det viktigaste som hindrade dig frÄn att uppdatera till en smart termostat var priset, kan Amazon Smart Thermostat vara enheten du har vÀntat pÄ.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK