Gardets

Adobe Photoshop Free Plan Àr tillgÀnglig nu, men med en hake: Hur man fÄr det | Siffra

Adobe försöker göra Photoshop mer tillgĂ€ngligt genom att introducera en gratis Photoshop-tjĂ€nst, som kommer att vara begrĂ€nsad till webben. Det kommer faktiskt att vara freemium eftersom Photoshops kĂ€rnfunktioner kommer att vara gratis medan vissa andra funktioner kommer att lĂ„sas bakom en betalvĂ€gg. Det Ă€r en sak men en annan hake Ă€r att gratis Photoshop för webben endast Ă€r tillgĂ€ngligt i Kanada. Även detta testas Ă€ven om snart kommer den stabila releasen att finnas ute och med tiden ta sig till andra marknader.

NÀr det gÀller hur man fÄr Photoshop Free pÄ webben behöver anvÀndare i Kanada för nÀrvarande bara logga in pÄ Photoshop beta-programmet (efter att ha fyllt i en kort enkÀt). Du bör kunna anvÀnda gratisversionen nu.

Adobe Photoshop Web Free: Vad du kan förvÀnta dig

En undersökning innan du registrerar dig för Photoshop Beta för webben

Den tidiga upprepningen av denna gratis Adobe Photoshop Web delades först i oktober med bara nÄgra grundlÀggande redigeringsfunktioner. Detta inkluderar kÀrnfunktionerna i Photoshop och lager men var fortfarande lÄngt ifrÄn hela Photoshop-repertoaren.

Det var mer som ett samarbetsverktyg för konstnÀrer att arbeta tillsammans pÄ en bild med andra, göra vissa Àndringar och kommentera andra.

Den hÀr nya versionen av Photoshop gratisplan Àr dock bortom ett samarbetsverktyg och kan loggas in var som helst med bara ett gratis online Adobe-konto. Dess nya funktioner inkluderar:

  • Förfina kanterna
  • Skapa kurvlager
  • Undvik och brĂ€nn
  • Konvertera smarta objekt.
  • Mobilt stöd för att granska och kommentera bilder
  • Neuralfilter för AI-baserad fĂ€rgĂ„terstĂ€llning till gamla gulnade foton

Framöver kommer vi sannolikt att se fler funktioner som lÀggs till i denna gratis Photoshop.

Adobe Photoshop gratis nedladdning

SÄ hÀr ser det kostnadsfria Adobe Photoshop för webbgrÀnssnittet ut

“Vi vill göra [Photoshop] mer tillgĂ€ngligt och lĂ€ttare för fler att prova och uppleva produkten. Jag vill se Photoshop trĂ€ffa anvĂ€ndare dĂ€r de Ă€r nu. Du behöver ingen avancerad maskin för att komma in i Photoshop”, sa Maria Yap, Adobes VP för digital bildbehandling nĂ€r hon tillkĂ€nnagav den nya Photoshop-upplevelsen.

NÀr det gÀller andra nyheter, recensioner, reportage, köpguider och allt annat tekniskt relaterat, fortsÀtt att lÀsa Digit.in.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK