Gardets

Acer lanserar Aspire 5 Gaming Laptop till â‚č62 990 | Siffra

Acer har meddelat lanseringen av Acer Aspire 5, som drivs av 12:e generationens Intel Core i5-processorer och NVIDIA GeForce RTX 2050, med 4 GB DDR6 VRAM. Aspire 5 lanseras för 62 990 Rs, vilket gör det till ett prisvÀrt alternativ för dem som Àr pÄ marknaden för en bÀrbar dator med spel och multitasking. Den bÀrbara datorn finns nu att köpa pÄ store.acer.com, Amazon och Croma.

Med NVIDIA RTX 2050 fungerar Acer Aspire 5 med NVIDIA Optimus-teknik, som enligt uppgift hjÀlper till att uppnÄ förbÀttrad batteritid utan att offra prestanda.

Acer Aspire 5 Gaming Laptop Design

Rent estetiskt Àr Acer Aspire en tunn och lÀtt bÀrbar dator, som inte sticker ut sÄ mycket; det skulle inte se malplacerat ut i en professionell miljö. Aspire har för avsikt att vara din one-stop-shop för alla dina multitasking-behov, vilket framgÄr av hÄrdvaran packad inuti.

Ytterligare specifikationer inkluderar dubbelkanals DDR4 RAM, med stöd för upp till 32 GB minne. För lagring kan du ha upp till 2 TB utbyggbart lagringsutrymme via utbyggbara dubbla SSD-enheter. Den bĂ€rbara datorn har dubbla flĂ€ktar och dubbla termiska kopparrör för att hĂ„lla den bĂ€rbara datorn sval. Även tangentbordet har luftintag som suger in luft för att hĂ„lla sig sval.

Acer Aspire 5 Gaming Laptop Display

NÀr det kommer till skÀrmen har Acer Aspire 5 en Full HD IPS-skÀrm, med ett skÀrm-till-kroppsförhÄllande pÄ 81,18 procent. Ytterligare funktioner inkluderar Acer Color Intelligence för dynamisk fÀrgoptimering och Acer BlueLightShield för att förhindra anstrÀngning i ögonen genom att minska blÄtt ljus.

Den bÀrbara datorn har ocksÄ en 720p webbkamera och en fingeravtryckslÀsare som du kan anvÀnda för ökad sÀkerhet.

NÀr det gÀller anslutningar och portar har Acer Aspire 5 Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 och en Thunderbolt 4-port ocksÄ. Dessutom har du tre USB Type-A-portar och en HDMI 2.0-port. Thunderbolt 4-porten Àr en port som sticker ut, sÄ att du kan ansluta tvÄ 4K-skÀrmar till den bÀrbara datorn. Perfekt för dina multitasking-behov, inte sÄ mycket för spel.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK