Gardets

8 bÀsta Unroll.me-alternativen (2022)

Enligt onlineforskning fÄr en genomsnittlig person mer Àn 100 e-postmeddelanden om dagen i sin inkorg. Det hÀr numret inkluderar e-postmeddelanden frÄn alla typer av kategorier som spam, jobbmail, skrÀppost och reklammeddelanden.

Ett av de mest populÀra verktygen för att reda ut alla e-postmeddelanden eller avsluta prenumerationen pÄ skrÀp som du en gÄng prenumererade pÄ Àr Unroll.me.

Unroll.me lÄter dig hantera din inkorg och rensa bort röran genom att avsluta prenumerationen pÄ flera e-postmeddelanden samtidigt.

LÀs Àven: 10 bÀsta e-posttjÀnster som inte krÀver verifiering av telefonnummer

Men du kanske inte vill riskera din integritet. Enligt en rapport publicerad av New York Times delade Unroll.me anvÀndardata till tredjepartsföretag som Uber.

I det hÀr fallet mÄste du leta efter alternativ till appen, och idag visar vi dig exakt det. Vi listar de 8 bÀsta Unroll.me-alternativen för att skydda din integritet.

8 bÀsta Unroll.me-alternativen

Knappen Avsluta prenumeration

Detta Àr lÀtt ett av de bÀsta och enklaste sÀtten att avbryta prenumerationen frÄn oönskade e-postmeddelanden.

Googles Gmail eller andra e-postklienter som Outlook och Yahoo har en avregistreringsknapp i sjÀlva appen. Men med detta mÄste du manuellt avsluta prenumerationen pÄ e-postmeddelanden en efter en.

Avsluta prenumeration pÄ Gmail

NĂ€r du klickar pĂ„ Avsluta prenumeration kommer det att trycka pĂ„ ett popup-fönster för att bekrĂ€fta. NĂ€r du trycker pĂ„ “Ok” kommer du att vara borta frĂ„n e-postlistan och kommer inte att fĂ„ nĂ„gra e-postmeddelanden frĂ„n den avsĂ€ndaren.

SaneBox

Sanebox erbjuder inte ett massavslutande av prenumerationsalternativ, men det hjÀlper dig att rensa ut din e-postvisningsupplevelse. Den integreras med din befintliga e-postklient och kurerar de viktigaste och oönskade e-postmeddelandena Ät dig.

SaneBox

Hur det fungerar Ă€r att du mĂ„ste gĂ„ till Sanebox.com och ange din e-postadress och ditt lösenord. Den gĂ„r sedan igenom alla e-postmeddelanden och tar ut oönskade e-postmeddelanden, överför dem till en mapp som heter SaneLater pĂ„ din e-postklient, till exempel – Gmail.

Det visar ocksÄ en sammanfattning av de konsoliderade e-postmeddelandena. Du kan sedan kolla in den konsoliderade listan över alla dina viktiga e-postmeddelanden.

Under installationen kan du ocksÄ kryssa för de e-postmeddelanden som du vill avsluta prenumerationen pÄ, som sedan hamnar i en mapp som heter SaneBlackHole.

Cleanfox

Cleanfox Àr ett bra alternativ till Unroll.me. Den hÀr tredjepartstjÀnsten lÄter dig avsluta prenumerationen pÄ e-postavsÀndaren eller lÄter dig radera oönskade e-postmeddelanden.

Cleanfox

Precis som namnet har den ett rent grÀnssnitt dÀr du anger din e-postadress och lÀnkar alla dina e-postmeddelanden. Den anvÀnder IMAP för att fÄ tillgÄng till dina e-postmeddelanden och fungerar pÄ bÄde dator och mobil.

AvanmÀlan av Polymail

Polymail Àr ett utmÀrkt verktyg för att avbryta prenumeration pÄ e-postmeddelanden i bulk. Till skillnad frÄn vissa andra verktyg i den hÀr listan Àr Polymail en skrivbordsapp som fungerar som en e-postklient.

AvanmÀlan av Polymail

AnvÀndare mÄste ladda ner appen pÄ sitt skrivbord, och i appen finns alternativet Avsluta prenumeration.

NÀr du klickar pÄ alternativet för att avsluta prenumerationen kommer det att skanna hela inkorgen och sedan lÄta dig avsluta prenumerationen pÄ de oönskade e-postmeddelandena.

LĂ€mna mig ifred

Leave Me Alone Àr ett minimalt verktyg som gör vad det sÀger. Logga bara in, lÀnka din e-post till verktyget, sÄ kommer de oönskade e-postmeddelandena att lÀmna dig för alltid.

Det kostar dock en kostnad eftersom det Àr lÀtt att anvÀnda och ger en omedelbar avregistreringstjÀnst utan behov av nÄgra installationer eller nedladdningar.

LĂ€mna mig ifred

NÀr du vÀl har loggat in lÄter det dig avsluta prenumerationen pÄ 5 e-postmeddelanden gratis. Efter det mÄste du vÀlja mellan dess tre olika planer som erbjuder obegrÀnsade avregistreringar. Planerna strÀcker sig frÄn $7 för 7 dagar till $16 per mÄnad.

Ren e-post

Clean Email Àr ett bra verktyg för att snabbt rengöra din inkorg. Appen lÄter dig avregistrera dig frÄn alla oönskade e-postmeddelanden och lÄter dig automatiskt rensa och sortera framtida e-postmeddelanden.

Ren e-post

Det som Àr bra med det hÀr verktyget Àr att det sorterar vissa e-postavsÀndare (pÄ fliken Privacy Guard) som har en historia av dataintrÄng, vilket sÀkerstÀller att du avbryter prenumerationen pÄ dessa e-postmeddelanden omedelbart.

Unlistr

Unlistr Àr specifikt för dem som anvÀnder Outlook som sin e-postapp. Verktyget fungerar som en plugin för Microsoft Outlook och lÄter dig avsluta prenumerationen pÄ oönskade e-postmeddelanden.

Unlistr för Outlook

Förutom det manuella avregistreringsalternativet visar verktyget dig ocksÄ en lista över e-postmeddelanden frÄn oönskade avsÀndare frÄn skrÀppost. Du kan enkelt avsluta prenumerationen pÄ dessa e-postmeddelanden pÄ samma sÀtt.

Avsluta prenumeration av Gmail

Precis som Unlistr för Outlook Àr Gmail Unsubscriber för Googles Gmail-app.

Gmail Unsubscriber Àr ett gratis plugin med öppen kÀllkod som kan hjÀlpa dig att avsluta prenumerationen frÄn oönskade e-postmeddelanden med bara ett klick.

Avsluta prenumeration av Gmail

Den delar ocksÄ en Google Sheet-rapport med dig som visar listan över alla avregistrerade e-postmeddelanden. Den visar till och med fel och e-postmeddelanden som den inte kunde avsluta prenumerationen pÄ i samma ark.


Det hÀr Àr de 8 bÀsta Unroll.me-alternativen som du kan anvÀnda utan att offra sekretess 2022. Vilket Àr ditt favoritalternativ av dessa? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK