Bil

5 Apple Watch-appar för att förenkla din arbetsdag

Om du vill fĂ„ din Apple Watch att fungera Ă„t dig, hĂ€r Ă€r fem appar – som inkluderar IFTTT och Microsoft PowerPoint – som gör det lĂ€ttare att göra anteckningar, hĂ„lla presentationer, samarbeta och mer.

Bild: Apple

Sedan debuten 2015 har Apple Watch blivit en branschledare och har kraftigt övertrĂ€ffat försĂ€ljningen av konkurrerande smartklockor. Den Ă€r enkel att anvĂ€nda, ger bra fördelar direkt och kan fĂ„ sina möjligheter kraftigt utökade genom appar – men de senare Ă€r inte alltid lĂ€tta att hitta.

MÄste lÀsa Apple-bevakning

Fitnessfunktioner, telefonsamtal och textmeddelanden fungerar alla med lite anvÀndarinstÀllningar, men det Àr upp till Apple Watch-Àgare att sÄlla igenom appar för WatchOS frÄn din handled. Hur bra Apple Watch Àn Àr kan det vara svÄrt att hitta anvÀndbara appar pÄ en sÄ liten skÀrm. Om du inte hittar den pÄ handleden kan du behöva leta igenom iOS App Store, dÀr du fÄr hoppas att appen du Àr intresserad av har en version för klockan.

AffÀrsanvÀndare som anammat Apple Watch som ett nytt produktivitetsverktyg kan undra hur man anvÀnder det nÀr apparna de behöver Àr svÄra att hitta. Du kan fortsÀtta att grÀva igenom App Store för Apple Watch-appar för att förenkla din arbetsdag, eller sÄ kan du prova ett eller flera av dessa fem alternativ. (Uppdatering: För ytterligare 15 val, kolla in TechRepublic-galleriet med titeln Foton: 20 viktiga Apple Watch-appar för upptagna proffs.)

SE: IntervjufrÄgor: iOS-utvecklare (TechRepublic Premium)

1. Utkast

Bild: Apple/Agile Tortoise, Inc.

Apple erbjuder röstmemon pÄ Apple Watch, men allt det gör Àr att spela in ljud och synkronisera det mellan dina Apple-enheter. Om du vill ha transkription, taggning och andra funktioner mÄste du vÀnda dig till en tredjepartsapp.

Drafts Ă€r en gratis anteckningsapp för iOS och WatchOS som gör det enkelt att ta anteckningar pĂ„ din handled: Öppna bara appen, tryck pĂ„ mikrofonknappen, diktera din anteckning, tryck pĂ„ klar och se anteckningen dyka upp i appens inkorg .

SER: Apple Watch Series 6 vs Watch Series 5 (TechRepublic)

Anteckningar kan taggas och sorteras pĂ„ en mĂ€ngd olika sĂ€tt, men dessa funktioner görs bĂ€st med den medföljande iOS-appen. Det bĂ€sta med Drafts pĂ„ Apple Watch Ă€r hur enkelt och exakt det Ă€r – jag anvĂ€nder det regelbundet för att göra mig snabba anteckningar frĂ„n min handled och rör sĂ€llan iOS-appen för att sortera dem.

2 timmar

Bild: Bild: Apple/Hours LLC

För mÄnga typer av arbete (sÀrskilt inom teknik) Àr det viktigt att hÄlla reda pÄ tiden, och Hours Àr ett plattformsoberoende tidsspÄrningsverktyg som kan vara en vÀlsignelse för dem som ofta glömmer att logga sina timmar pÄ sÀrskilda projekt.

Att anvÀnda Apple Watch-versionen krÀver effektivt att stÀlla in timmar pÄ iOS, men nÀr du vÀl gör det Àr det vÀrt det: timmar kommer att pÄminna dig om att starta och stoppa timer om du schemalÀgger vissa saker för vissa tider pÄ dagen, lÀgger till anteckningar till poster och (för $7,99 per mÄnad) synkroniserar automatiskt dina poster till dess molnbaserade server.

Timmar Àr ocksÄ tillgÀngliga för team, sÄ alla pÄ ditt kontor med en Apple Watch kan dra nytta av detta anvÀndbara verktyg.

SE: BerÀkningspolicy för mobila enheter (TechRepublic Premium)

3. IFTTT

Bild: Apple/IFTTT Inc.

Jag har tÀckt IFTTT för TechRepublic tidigare, men jag nÀmnde inte hur anvÀndbar IFTTT kan vara pÄ Apple Watch.

Du kommer inte att kunna skapa arbetsflöden pÄ din Apple Watch eller anvÀnda den för att utföra komplicerade uppgifter; vad du kan göra Àr att utlösa entrycksÄtgÀrder precis som de i IFTTT Gör-knappen, vilket gör WatchOS-versionen av IFTTT i huvudsak till en förlÀngning av iOS-widgeten.

4. Microsoft PowerPoint

Bild: Apple/Microsoft

Om du nÄgonsin har hÄllit en PowerPoint-presentation vet du hur viktigt det Àr att ha en pÄlitlig fjÀrrkontroll för att flytta genom dina bilder; du vet förmodligen ocksÄ att presentationsfjÀrrkontrollerna kan vara opÄlitliga och har en tendens att försvinna.

Microsofts PowerPoint-app för iOS kommer med en WatchOS-version som gör att Apple Watch fungerar precis som en presentationsfjÀrrkontroll, sÄ att anvÀndare kan flytta fram och bakÄt bilder, starta om presentationer eller avsluta ett bildspel.

Proffs som har en Apple Watch och ofta anvÀnder PowerPoint bör inte lÀmna hemmet utan den hÀr appen.

SER: 5 tips för bÀttre fjÀrrpresentationer (TechRepublic)

5. Cirka 3

Bild: Apple/Kostiantyn Zuiev

Verksamheten blir alltmer global och det innebÀr att man samarbetar med mÀnniskor som ofta arbetar vid mycket olika tider pÄ dygnet. Circa3 gör det enklare med sin iOS- och Apple Watch-app.

För 3,99 USD fÄr Circa3-anvÀndare en visuell titt pÄ arbetsscheman runt om i vÀrlden: StÀll in en stad, ange öppettider och titta pÄ Circas klocka för att se om dina utlÀndska kollegor Àr dÀr nÀr du behöver dem. Circa3 har ocksÄ en urtavla-widget som visar samma data i stapelform, sÄ du behöver inte ens öppna appen för att fÄ viktig information.

Redaktörens anmÀrkning: Den hÀr artikeln har uppdaterats för att inkludera uppdateringar av appinformation.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK