Bil

5 alternativ till Apples polerduk för $19

Apples rengöringsduk för $19.Äpple

Apples nya poleringsduk för $19 har blivit viral och Àr restbestÀlld till 2022. Men om du handlar efter en rengöringsduk för dina enheter kan du göra det bÀttre Àn Apples för mycket mindre pengar.

Vad Àr Apples polerduk?

Apples 19 $ polerduk debuterade först med Pro Display XDR 2019. För priset 5 999 $ inkluderade Apple tyget som en extrautrustning. Tyget Ă€r tillverkat av “mjukt, icke-nötande material” enligt Apple, vilket gör den idealisk för rengöring av glas med nanotextur som pĂ„ Pro Display XDR.

Som en separat produkt framhĂ„ller Apple att det Ă€r det bĂ€sta sĂ€ttet att rengöra dina enheter, med hĂ€nvisning till “kompatibilitet” med sĂ„ mĂ„nga som 88 olika Apple-produkter. Naturligtvis, om din enhet har en blank panel av nĂ„got slag, Ă€r tyget kompatibelt.

Vad gör det sÄ speciellt?

Det finns inga exotiska material eller imponerande tekniska nivÄer hÀr, sÄ det Àr fortfarande oklart exakt varför Apple tar 19 $ för denna rengöringsduk. Och Àven om det Àr designat för glas med nanotextur medan mÄnga rengöringsdukar inte Àr det, gör det inte nödvÀndigtvis vÀrt sitt ganska höga pris.

Varför Àr det sÄ populÀrt?

Det hÀr tyget verkar vara populÀrt av en enkel anledning: det Àr ett tygstycke med en Apple-logotyp pÄ. I samma sekund som den började sÀljas började folk bestÀlla den och köpa den i Apple-butiker, omedelbart efterföljd av att mÄnga bilder av tyget togs och laddades upp till sociala medier. Det blev en viral sensation pÄ mycket kort tid, och leveransdatumen började snabbt glida. Vid tidpunkten för att skriva den hÀr artikeln, har nuvarande uppskattningar att polertyget levereras 10-12 veckor efter första bestÀllningen.

Naturligtvis behöver du inte köpa denna tygbit för 19 USD för att rensa din enhet frÄn flÀckar eller fingeravtryck. Praktiskt taget alla tredjepartslösningar kommer att göra jobbet, och vi har gjort forskningen för att hitta fem av de bÀsta, för mindre.

MagicFiber Àr ett av de största företagen inom mikrofiberrengöringsdukar, och det har gjort stenfasta dukar för att rengöra alla dina enheter i flera Är. Dess standardpaket med sex dukar kostar bara $8,95 och lovar inga överblivna rÀnder, ludd, smuts eller flÀckar efter rengöring. Det Àr enkelt och ett fantastiskt sÀtt att spara över 50 procent jÀmfört med Apples erbjudande.

Progos ultraabsorberande mikrofiberrengöringsdukar Àr ett annat alternativ till Apples polerduk. Levereras i ytterligare ett sexpack, dessa dukar Àr mer rejÀla och mycket mer absorberande. Inte bara kommer du verkligen att kunna gnida bort djupare flÀckar och andra brister frÄn dina prylar, utan du kan ocksÄ spraya rengöringslösning pÄ dem och anvÀnda dem runt om i huset. De Àr ocksÄ överkomliga för $9,60.

MÄnga mÀnniskor har köpt Apples polerduk för att rengöra sina MacBooks ocksÄ, och det finns nÄgra solida tredjepartslösningar som kan göra mer Àn att bara torka ner din bÀrbara dator. Kuzys Microfiber Keyboard Cover Cloth Àr precis som titeln antyder; den Àr tillrÀckligt stor för att tÀcka ditt tangentbord för att skydda bÄde den och din bildskÀrm nÀr du stÀnger din bÀrbara dator. Enligt Kuzy Àr den tillrÀckligt stor för praktiskt taget alla moderna MacBooks sÄvÀl som andra bÀrbara datorer.

Det Àr ocksÄ tillrÀckligt tunt för att inte komma i vÀgen, och det Àr mycket överkomligt för $6,99. Naturligtvis kan du anvÀnda den för att rengöra alla dina enheter ocksÄ.

Om du letar efter en mikrofiberduk som Àr mer funktionell Àn Apples, kolla in vad Camkix har att erbjuda. Dess rengöringsduk, tillgÀnglig i en förpackning om fyra, kommer i en bÀrvÀska med en karbinhake sÄ att du sÀkert kan fÀsta den i en ryggsÀck eller kameravÀska. Det Àr överkomligt prissatt till $13,99 och Àr ett utmÀrkt tillskott till alla resenÀrers vardagliga transporter.

Du kanske kan rensa mycket smuts frÄn din enhet med Apples polerduk, men för den djupaste och grundligaste rengöringen du kan fÄ, kolla in EVEOs elektroniska vÄtservetter. TillgÀngliga i ett tvÄpack med 40 vÄtservetter i varje, dessa vÄtservetter Àr speciellt designade för att rengöra alla smuts eller smuts frÄn dina prylars skÀrmar oavsett hur knaprig eller envis den Àr. Servetterna levereras med en rejÀl mikrofiberduk för polering sÄ att du kan uppnÄ det nya utseendet pÄ skÀrmen.

Torkdukarna Àr ocksÄ relativt prisvÀrda för $17,99. Det Àr fortfarande $2 mindre Àn vad Apple tar ut, och du kommer att fÄ en mycket bÀttre rengöring.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK