Blogg

2022 Maruti Brezza har smarta funktioner LADDADE till tÀnderna! HUD, 9-tumsskÀrm och mer

2022 Maruti Brezza har flera smarta funktioner som en stor pekskÀrm, 360-graderskamera, taklucka och mer.

2022 Maruti Brezza Àr precis runt hörnet och trots att den Àr en konventionell ICE-bil verkar Brezza övertrÀffa dagens elfordon nÀr det kommer till smarta funktioner. Maruti har precis avslöjat alla infotainmentfunktioner i bilen och Brezza Àr helt enkelt laddad till tÀnderna. Bilen kommer att lanseras den 30 juni 2022 och Maruti har redan börjat ta emot förbokningar för densamma. Bilen kommer att vara tillgÀnglig via Maruti Arena-ÄterförsÀljarna och bokningsbeloppet Àr Rs. 11 000.

Maruti visar upp alla funktioner via sina teasers pĂ„ sociala medier, och för tekniskt kunniga bilentusiaster kommer detta att bli en enorm dragning. En av dem Ă€r infotainmentsystemet med 9-tums pekskĂ€rm som fĂ„r Marutis nya SmartPlay Pro-grĂ€nssnitt, som kommer att erbjuda toppnivĂ„er av smartphone-anslutning – vi antar att det kommer att ha Android Auto och Äpple CarPlay. Systemet kommer ocksĂ„ att skryta med en förstklassig ljudinstĂ€llning genom Surround Sense frĂ„n ARKAMYS. Maruti kommer ocksĂ„ att erbjuda ett röstassistentsystem ombord pĂ„ bilen.

LÀs Àven: Letar du efter en smartphone? För att kolla mobilsökaren Klicka hÀr.

LÄS ÄVEN: 2022 Maruti Suzuki Brezza-bokningar online: SĂ„ hĂ€r gör du

2022 Maruti Brezza funktioner avslöjade

Observera att SmartPlay Pro-grÀnssnittet kommer att vara reserverat för den övre ZXi-trimningen, som har alla funktioner; Maruti kommer att erbjuda det Àldre SmartPlay Studio-grÀnssnittet pÄ de lÀgre varianterna av Brezza. Suzuki connect kommer ocksÄ att finnas pÄ SUV:n med över 40 anslutna funktioner. Maruti sÀger att enheten kommer att stödja OTA-uppdateringar och trÄdlös assistans.

Det Àr inte allt. Förare kommer att fÄ njuta av en 360-graderskamera för parkering och backning. En heads-up display (HUD) kommer ocksÄ att finnas tillgÀnglig pÄ Brezza; det hÀr Àr samma system som vi sÄg pÄ Maruti Baleno och borde hjÀlpa till med sÀkerheten. Bilen kommer att ha det elektriska takluckan, vilket kommer att göra den i nivÄ med Hyundai-arenan, Tata Nexon och Mahindra XUV300.

Maruti avslöjar ocksÄ de grundlÀggande förarassistansfunktionerna och sÀkerhetsÄtgÀrderna pÄ Brezza. SUV:en kommer ocksÄ att fÄ farthÄllare, automatisk AC, 6 krockkuddar, bakre parkeringskamera, hill hold assist, ESP, 6 krockkuddar, LED-projektorstrÄlkastare med flytande DRL, autostrÄlkastare med Follow-Me-Home & Lead-Me-to-Vehicle funktion.

Förutom detta kommer Brezza att ha en smart hybridmotor klassad för att producera 103Bhp och 137Nm toppvridmoment, som kommer att paras med antingen 6-vÀxlad automatisk eller 5-vÀxlad manuell vÀxellÄda.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK