Bil

1Password kan nu dölja din e-postadress

monticello/Shutterstock.com

Ibland vill du inte att apparna och tjÀnsterna du registrerar dig för ska veta din faktiska e-postadress. 1Password samarbetar med Fastmail för att lÀgga till en ny funktion som döljer din e-postadress bakom en engÄngsadress utan nÄgon extra anstrÀngning frÄn din sida.

Fastmail talar om vĂ€rdet av att maskera din e-postadress pĂ„ sin webbplats. “Du skulle inte ge ditt namn och hemadress till vem som helst. Företag kan sĂ€lja eller lĂ€cka din e-postadress. Att anvĂ€nda en unik e-postadress som ersĂ€ttning för din riktiga e-post ger integritet nĂ€r du registrerar dig för onlinetjĂ€nster och butiker.”

NÀr det gÀller att kontrollera din e-post kommer Fastmail att ta all e-post du fÄr frÄn de maskerade e-postadresserna och lÀgga dem i en inkorg Ät dig. PÄ sÄ sÀtt kommer allt skrÀp och spam du fÄr frÄn tjÀnster du registrerar dig för att finnas tillgÀngligt pÄ ett stÀlle. Dessutom kan du fÄ en del e-postmeddelanden du vill lÀsa, sÄ det Àr bra att ha en inkorg för att kontrollera dem.

Viktigt att notera Àr att aliasen inte upphör att gÀlla om du inte raderar dem manuellt, sÄ du kommer att kunna hÄlla dina appar och tjÀnster aktiva med en maskerad e-postadress sÄ lÀnge du vill.

1Password gör ett fall för att bli go-to-lösenordshanteraren. Den fÄr hela tiden nya funktioner, och dess partnerskap med Fastmail Àr bara ytterligare en som gör den Ànnu mer vÀrd att titta pÄ.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK