Gardets

16 fantastiska erbjudanden pÄ vÄra favoritvideospel och tillbehör

I mÄnga delar i USA Àr vi inne pÄ sommaren och det Àr dags att erkÀnna: Det blir inte svalare ute. Det skulle vara en bra tid att gÄ till poolen eller stranden. Alternativt, om du hellre föredrar vÀrmeböljorna inomhus med luftkonditionering, Àr det ett bra tillfÀlle att luta sig tillbaka med nÄgra spelerbjudanden.

Ser du inget du gillar hÀr? Glöm inte att kolla in vÄra andra köpguider, inklusive vÄr guide till de bÀsta trÄdlösa spelheadseten eller de bÀsta soundbars.

Specialerbjudande för Gear-lĂ€sare: FĂ„ en 1 Ă„rs prenumeration pĂ„ TRÅDBUNDET för $5 ($25 rabatt). Detta inkluderar obegrĂ€nsad tillgĂ„ng till TRÅDBUNDET.com och vĂ„r tryckta tidning (om du vill). Prenumerationer hjĂ€lper till att finansiera det arbete vi gör varje dag.

Om du köper nÄgot med hjÀlp av lÀnkar i vÄra berÀttelser kan vi tjÀna en provision. Detta hjÀlper till att stödja vÄr journalistik. LÀs mer.

Erbjudanden för headset och TV-spel

Foto: Logitech

Detta headset frÄn Logitech Àr en av vÄra favoriter, speciellt för PC- och PlayStation-spelare. Den Àr lÀtt, den stöder utmÀrkt DTX:S objektbaserat surroundljud, och för PC-spelare lÀgger den kraftfulla G Hub-mjukvaran till massor av extra EQ-funktioner sÄ att du kan finjustera ditt ljud.

Om du Àr mer av en Xbox-person Àr detta SteelSeries 9X-headset ett utmÀrkt val. Den kan paras direkt till din Xbox Series X/S utan dongel, den har en infÀllbar mikrofon och den gör ett utmÀrkt jobb med att övervaka din egen input sÄ att du kan undvika att skrika pÄ dina lagkamrater. Av misstag i alla fall.

Det finns aldrig tillrÀckligt med utrymme för att lagra alla dina spel, skÀrmbilder och inspelningar. Lyckligtvis, pÄ PS5, kan du lÀgga till mer med en enkel uppgradering. Denna interna M.2-enhet har 1 TB lagringsutrymme i en liten, lÄg profilsticka som kommer med en egen kylflÀns för att hÄlla den sval inuti din maskin. De Àr inte sÄ svÄra att installera heller.

Ibland Àr det bÀsta tillbehöret du kan fÄ till din konsol en ny TV. Detta Àr vÄr favorit nybörjarmodell frÄn TCL. Den har full-array lokal dimning och ett inbyggt Roku-grÀnssnitt. Det Àr bara 60 Hz, sÄ det Àr inte det bÀsta du kommer att fÄ, men om du fortfarande har fastnat med en gammal HD-TV Àr det en bra uppgradering.

Byt tillbehörserbjudanden

Foto: Orzly

Om du föredrar Switch Lite (8/10, WIRED rekommenderar) framför Switch, finns det en anstÀndig chans att du reser mer med din Switch Àn en genomsnittlig person. I sÄ fall (ha) Àr Orzlys bÀrvÀska en praktisk sak att ha med sig. Den kommer med en plats för flera spel, extra utrymme för tillbehör som hörlurar eller en extra uppsÀttning Joy-Cons, och ett inre skyddsfodral som hÄller din skÀrm frÄn att bli repad av allt ovanstÄende.

Det Àr fantastiskt att Switch Àr portabel. Det betyder ocksÄ att den Àr mer utsatt för repor, skador och skador Àn dina andra konsoler. SÄ precis som din telefon Àr det en bra idé att skaffa ett skÀrmskydd som tÀcker skÀrmen. Den hÀr frÄn amFilm Àr en av vÄra favoriter, och den Àr till och med billigare Àn den billigare den brukar vara.

För att skydda din Switch Ă€nnu mer – och ge dig sjĂ€lv lite extra grepp om de inte sĂ€rskilt ergonomiska Joy-Con-kontrollerna – sveper detta greppfodral frĂ„n Orzly runt hela din Switch, kontroller och allt. Kolla in vĂ„r guide till de bĂ€sta switchtillbehören för mer.

Videospelserbjudanden


Ghostwire Tokyo

Med tillstÄnd av Bethesda

PC

PlayStation

Nintendo Switch

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK