Gardets

15 bÀsta print on demand-webbplatser som Redbubble (2022)

Redbubble Àr en av de mest populÀra print-on-demand-webbplatserna idag. Det har flera konstnÀrer som skapar design och sedan sÀljer dem över hela vÀrlden. Kunder kan vÀlja frÄn den stora samlingen som finns tillgÀnglig pÄ webbplatsen, medan konstnÀrer kan skicka sina verk tryckta pÄ produkter till vÀrlden.

Inte bara klÀder, utan andra produkter som vÀggkonst, presenter, anpassade pappersvaror och mer kan köpas eller sÀljas frÄn Redbubble-webbplatsen.

Det som Àr bra med Redbubble Àr att det erbjuder vÀrldsomspÀnnande frakt och har gratis och enkla returer.

Medan Redbubble erbjuder nÄgra fantastiska mönster och en samling anpassade produkter, har det varit populÀrt under lÄng tid, och som sagt, du kan sluta bÀra klÀder som har samma design som nÄgon annans frÄn din grupp eller ort.

Det skulle vara pinsamt pÄ nÄgot sÀtt, eller hur? Och det Àr precis dÀrför vi tror att du kanske vill titta pÄ nÄgra av de bÀsta Redbubble-alternativen.

Om du Àr en konstnÀr och om ditt arbete inte uppmÀrksammas, sÀnk dig lite och hÄll utkik efter nÄgra liknande webbplatser som Redbubble, eftersom det kan fungera för dig dÀr.

I den hÀr artikeln listar vi de 15 bÀsta print-on-demand-sajterna (POD) som Redbubble.

BĂ€sta Print on Demand-webbplatser som Redbubble 2022

1. TeeSpring

Teespring

TeeSpring, som nu kallas Spring, Àr en av de populÀra sajterna som Redbubble. Till skillnad frÄn Redbubble, som nu Àr kÀnt av mÄnga ivriga internetanvÀndare, anvÀndes TeeSpring frÄn början av Youtubers för att skapa och sÀlja sina varor.

Men nu kan köpare hitta ett stort utbud av produkter, allt frÄn klÀder, accessoarer och digitalt innehÄll, till till och med anpassade heminredningsartiklar.

Förutom att bara köpa produkter kan du ocksÄ skapa din egen butik och börja sÀlja. Webbplatsen erbjuder en anvÀndarvÀnlig upplevelse, och om du Àr en Youtuber eller artist kan det vara det bÀsta alternativet att sÀlja dina produkter eller merch pÄ TeeSpring.

2. Printify

Printify

Printify liknar Redbubble men det ger mer kontroll över de produkter du tillverkar och sÀljer. Du kan helt enkelt lÀgga till din design pÄ klÀder eller produkter som en mugg och köpa till dig sjÀlv. Eller sÄ kan du skapa anpassade produkter i bulk pÄ plattformen och börja sÀlja. Detta Àr ett bra Redbubble-alternativ för företag.

Det som Àr bra Àr att Printify Àr helt gratis, vilket innebÀr att du kan fokusera pÄ att skapa nya mönster och sÀlja dem, allt annat kommer att hanteras av plattformen.

3. PrintBest

PrintbÀst

PrintBest Ă€r en annan one-stop-shop-lösning för en print-on-demand-webbplats. Den största skickligheten som kan anses vara PrintBest mĂ„ste vara leveransperioden. Dina skrĂ€ddarsydda produkter skickas inom 1 till 2 dagar. Även om det beror pĂ„ regionen du bor i, men Ă€ndĂ„ Ă€r detta en av de bĂ€sta leveranstiderna som en POD-webbplats erbjuder.

PrintBest har flera olika produkter för dig att lÀgga till din design och sÀlja. Katalogen innehÄller klÀdesplagg som t-shirts, huvtröjor, lÄnga Àrmar och andra produkter som nyckelringar, canvastryck, trÀdgÄrdsskyltar, flaskor, tumlare, glasunderlÀgg och muggar.

4. Zazzle

Zazzle

Zazzle Àr en intressant webbplats för print-on-demand-produkter. Den har miljontals aktiva besökare varje mÄnad och erbjuder kreativa sÀtt för dig att göra din första print-on-demand-produkt. Allt du behöver göra Àr att klicka pÄ alternativet Skapa i den vÀnstra fÀltet och inom nÄgra fÄ steg Àr din produkt redo att sÀljas.

Intressant nog har den ingen grÀns för minsta kvantitet, vilket innebÀr att du kan fÄ 1 eller till och med 100-tals klÀder och presenter tryckta. Det Àr en komplett lösning för företag och har en mÀngd olika produkter. Det inkluderar bröllopsartiklar, heminredningsartiklar, festtillbehör, servetter, kontorsprodukter och till och med produkter för elektroniska enheter som fodral för telefoner, bÀrbara datorer och till och med musmattor.

Du mÄste verkligen titta i katalogen för att veta hur mycket prylar Zazzle har.

Förutom detta lÄter Zazzle dig ocksÄ tjÀna pengar pÄ olika metoder. Du kan tjÀna pengar som produkttillverkare och produktdesigner, och Àven göra affiliate-marknadsföring för Zazzle.

5. CafePress

CafePress

CafePress Àr en av de Àldsta print-on-demand-webbplatserna. Och med tanke pÄ att det har funnits dÀr lÀnge kan du vara sÀker pÄ att du fÄr professionalism och kvalitet pÄ plattformen.

Den har cirka miljoner aktiva besökare varje mÄnad och har en av de mest diversifierade katalogerna. Det finns över 250 produkter inklusive klÀder, naturligtvis, och produkter i olika kategorier som fodral, fodral, heminredning, pappersvaror, accessoarer, dryckesartiklar och andra.

Du kan skapa din butik gratis och komma igÄng. Eftersom det Àr en gammal plattform tar den viss kredit för det. Det ger endast 10 % marginal för varje produkt men ger en bonus om din mÄnatliga försÀljning gÄr över 100 USD.

6. TrÄdlös

TrÄdlös

Threadless pÄstÄs vara den enklaste plattformen för att sÀlja produkter genom att lÀgga till anpassade mönster till dem. Plattformen har 100-tals produkter inklusive klÀder, heminredning och accessoarer.

Precis som Redbubble har den alla anpassningsmöjligheter och Àr lÀtt att skapa och sÀlja. Och till skillnad frÄn Redbubble Àr det mindre konkurrens, sÄ du kan prova det om du vill att dina mönster ska uppmÀrksammas snabbt, följt av bra försÀljning.

Design av mÀnniskor

NÄgot som liknar Redbubble, men med ett lite annorlunda tillvÀgagÄngssÀtt Àr Design by Humans. Den har en begrÀnsad katalog med klÀder som t-shirts, linne, sweatshirts och andra föremÄl som tryck för ramar, telefonfodral, klistermÀrken och muggar.

Även om den har en begrĂ€nsad katalog jĂ€mfört med nĂ„gra av de andra webbplatserna pĂ„ den hĂ€r listan, erbjuder den vissa fördelar som royalties och licenser.

Du kan fÄ royalties för alla produkter frÄn $0,50 för klistermÀrken till $4 för telefonfodral.

Förutom att sÀlja kan du ocksÄ köpa coola produkter frÄn dess butik skapad av flera tillverkare. PÄ din första bestÀllning kan du fÄ 15 % rabatt efter att du registrerat dig.

8. Printfull

Fullt utskrivet

Printfull Àr en fantastisk plattform för att fÄ sÀllsynta mönster för dina T-shirts och andra föremÄl. Det erbjuder högkvalitativa utskriftstjÀnster för bÄde personligt och affÀrsmÀssigt bruk.

Om du sÀljer pÄ Printfull finns det automatiserade orderhanteringssystemet som hjÀlper dig att vÀxa i din butik. Förutom enkla klÀder och accessoarer har den ocksÄ unika produkter som hattar och mössor.

9. TeePublic

TeePublic

TeePublic liknar Redbubble men erbjuder fler produkter som masker, mÀrken, barnklÀder och mer. Det Àr en av de enklaste plattformarna att anvÀnda, för bÄde köpare och sÀljare.

Webbplatsen har ocksÄ en trendsektion som visar alla aktuella trender, beroende pÄ vilken, du kan köpa eller skapa och sÀlja dina designerprodukter.

Produkter pÄ TeePublic Àr relativt prisvÀrda för köpare, och eftersom det har ett begrÀnsat antal anvÀndare, kan du hitta bra designerprodukter som bara skulle ha.

10. SunFrog

solgroda

SunFrog Àr förmodligen en av de minsta och minst erkÀnda print-on-demand-webbplatserna pÄ Internet. Och pÄ grund av det faktum kan du hitta nÄgra unika mönster om du Àr en köpare.

Om du vill sÀlja Àr det en bra plattform eftersom plattformar som Redbubble kan vara konkurrenskraftiga och du kan hamna kÀmpa dÀr. Men pÄ SunFrog kan dina mönster uppmÀrksammas ganska snabbt.

SamhÀlle6

Society6 Àr en av sajterna som Redbubble och erbjuder Ànnu fler unika produkter. Den har föremÄl som ramar, vÀggbonader, bordsdukar, tÀcken och mer. Vanliga föremÄl som t-shirts, huvtröjor och linne finns ocksÄ.

Society6 pÄstÄs vara designad av konstnÀrer, och som sagt, den har ocksÄ en egen community för konstnÀrer. Plattformen erbjuder 10 % i provision för varje produkt och artister fÄr betalt via PayPal.

12. Merch By Amazon

Merch frÄn Amazon

Amazon har ocksÄ sina egna print-on-demand-plattformar som Redbubble. Du kan sÀlja dina mönster och tjÀna pengar. Plattformen Àr dock begrÀnsad till endast vissa regioner och finns inte pÄ global nivÄ.

Dessutom, till skillnad frÄn andra plattformar, mÄste du skicka en förfrÄgan till Amazon för att sÀlja dina produkter pÄ varuplattformen frÄn Amazon.

Även om det har nĂ„gra av sina begrĂ€nsningar, Ă€r det i slutet av dagen Amazon, vilket betyder att frakt- och packningstjĂ€nsten inte skulle vara ett problem alls.

13. Gelato

Gelato

Gelato Àr Äterigen en av sajterna som Redbubble, men den erbjuder nÄgra andra produkter som du inte hittar pÄ Redbubble, till exempel: kalendrar och vÀskor.

Dessutom har den en mer global nÀrvaro i 34 olika lÀnder inklusive Indien. Dessutom integrerar den ocksÄ Shopify, Squarespace och andra e-handelsplattformar, vilket innebÀr att dina produkter kan nÄ fler mÀnniskor eftersom du skulle sÀlja dem pÄ en mÀngd olika plattformar.

Som sagt, det Àr en bra plattform om du vill sÀlja olika typer av produkter pÄ en global skala.

14. BustedTees

BustedTees

BustedTees Àr en prisvÀrd marknadsplats och har mindre konkurrens Àn plattformar som Redbubble. Och det Àr just dÀrför detta Àr ett bra alternativ till Redbubble.

Plattformen har begrÀnsade produkter men inkluderar föremÄl som hattar och klistermÀrken. Eftersom det har ett begrÀnsat antal anvÀndare kan du stoltsera med din T-shirt eller produkt som har den mest sÀllsynta designen. Vad detta betyder Àr att du inte behöver skÀmmas över att anvÀnda en T-shirt som har samma design som nÄgon annan i din ort.

15. Anpassat blÀck

Anpassat blÀck

I likhet med RedBubble har Custom Ink ett stort utbud av produkter i sin katalog. Precis som TeePublic har Custom Ink ocksÄ sin egen trendsektion. Den visar dock inte trendiga hashtags, snarare har den trendkategorier för plattformen.

Det betyder att du kan handla produkter frÄn trendkategorierna eller skapa produkter beroende pÄ trenderna i kategorier pÄ Custom Ink.

Till skillnad frÄn andra plattformar kan du starta en insamling pÄ Custom Ink. PÄ sÄ sÀtt kan köpare finansiera din produkt genom att lÀsa din berÀttelse. Produkter frÄn stora organisationer gÄr pÄ insamlingar för en viss sak, och en print-on-demand-plattform som Custom Ink lÄter konstnÀrer/skapare göra detta Àr avgörande, ganska bra.

Dessa Àr nÄgra av de bÀsta print-on-demand (POD) webbplatser som Redbubble. Om du Àr en artist eller en kreatör kan du prova nÄgra av dessa webbplatser och fÄ din skrÀddarsydda produkt igenkÀnd samtidigt som du tjÀnar mer pengar.

Om du Àr en köpare Àr det alltid ingen skada att prova nÄgot nytt. GÄ vidare och prova alla dessa webbplatser, vem vet att du kanske hittar en cool T-shirt eller produkt som har en unik design som kan fÄ dig att sticka ut frÄn mÀngden.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK