Gardets

10 Prime Day-erbjudanden pÄ kaffeutrustning, prenumerationer och mer

Amazons Prime Day har Àntligen kommit och det betyder erbjudanden pÄ nÀstan allt. Det Àr en syndaflod av erbjudanden, en veritabel apokalyps av erbjudanden, och det kan vara riktigt övervÀldigande att försöka sortera igenom dem alla, sÄ vi har gjort det Ät dig. HÀr Àr de bÀsta erbjudandena pÄ kaffeutrustning, espressomaskiner, kaffeprenumerationer och mer.

WIRED Gear-teamet testar produkter Ă„ret runt. Vi sorterade igenom hundratusentals erbjudanden för hand för att göra dessa val. Överkorsade produkter Ă€r slut i lager eller inte lĂ€ngre rabatterade. VĂ„r Amazon Prime Day-tĂ€ckningssida har de senaste historierna, och vĂ„ra Prime Day Shopping-tips hjĂ€lper dig att undvika dĂ„liga erbjudanden. Du kan ocksĂ„ fĂ„ en 1-Ă„rs prenumeration pĂ„ WIRED för $5 hĂ€r.

Om du köper nÄgot med hjÀlp av lÀnkar i vÄra berÀttelser kan vi tjÀna en provision. Detta hjÀlper till att stödja vÄr journalistik. LÀs mer.

Kaffemaskiner

Breville Barista Express

Foto: Breville

Breville Barista Express Àr ett av vÄra toppval för avancerade espressomaskiner som inkluderar en inbyggd kvarn. Det Àr kostsamt, men det gör allt. Den innehÄller en borrkvarn för den fina, konsekventa malningen du behöver för en fantastisk espresso, och kombinerar det med den berömda Breville byggkvaliteten. Denna maskin Àr byggd som en tank. Utsidan Àr i rostfritt stÄl, knopparna och knapparna kÀnns alla solida och hÄllbara. Det Àr som Cuisinart Stand Mixer av espressomaskiner, dyr men byggd för att hÄlla.

Ibland behöver du bara en vanlig gammal automatisk kaffebryggare, och en av vÄra favoriter Àr Hamilton Beach 2-Way. Det Àr en vanlig droppkaffemaskin, men den innehÄller ocksÄ en sekundÀr pip för att brygga en enda kopp kaffe (och den passar till och med de flesta resemuggar, sÄ du kan stÀlla in din mugg dÀr kvÀllen innan jobbet). Den Àr vÀlgjord för sitt prislÀge, och brygger gott kaffe, inga klockor eller visselpipor hÀr.

Cuisinarts programmerbara kaffebryggare Àr ett annat bra alternativ om du letar efter en solid vardagsdrivare för att brygga en vanlig kopp kaffe. De automatiska funktionerna fungerar utmÀrkt, vilket gör det superenkelt att stÀlla in allt kvÀllen innan. En av mina favoritsaker med droppkaffebryggare som denna Àr hur det fyller ditt hus med doften av nybryggt kaffe. Den automatiska timern betyder att du kommer att fÄ vakna till den lukten varje morgon.

Medan inte tekniskt en espressomaskin, eftersom den inte producerar upp till 15 bars tryck under bryggning, brygger Bialettis Moka-grytor en potent kopp kaffe som kan jÀmföras med espresso. Eftersom det Àr en spishÀll behöver den inte ström för att fungera, vilket gör den till ett bra val för camping.

Tillbehör

Foto: Fellow

Chansen Ă€r stor att du har sett dessa vattenkokare sitta pĂ„ bĂ€nkskivan pĂ„ ditt favoritkafĂ©. Fellow’s Stagg EKG-vattenkokare har en lĂ„ng smal svanhals för exakt kontroll nĂ€r du brygger pourover-kaffe, men det Ă€r ocksĂ„ en bra vardagsvattenkokare och ser bra ut pĂ„ nĂ€stan vilken bĂ€nkskiva som helst.

Det Àr lÀtt att tro att du aldrig skulle behöva en handhÄllen mjölkskummare men lÄt mig sÀga dig att det Àr ett fantastiskt köksredskap att ha till hands. Den kan inte bara snabbt vispa vardagsmjölk till ett krÀmigt skum, den Àr ocksÄ bra för att vispa grÀdde, blanda cocktails och mer.

Följande i fotspÄren av sin namne, Àr Instant Pot Milk Frother faktiskt en multifunktionsenhet som kan vÀrma, Änga, skumma eller vispa din mjölk till nÀstan vilken konsistens du kan tÀnka dig. Det Àr ocksÄ en söt liten bÀnkskiva som passar in bredvid vilken kaffemaskin som helst.

För Cold Brew


Primula Cold Brew Iskaffebryggare

Foto: Primula

Detta Àr en av vÄra favoritbryggare för kallbryggare. Det kan göra upp till 32 uns kaffe Ät gÄngen, allt du behöver göra Àr att hÀlla grova jordgubbar i den lilla korgen, hÀlla lite kallt vatten över den och hÄlla det hela i kylen i cirka 24 timmar. Kallbryggare Àr livrÀddare under vÀrmeböljor, sÀrskilt eftersom du kan fylla pÄ innan vÀrmen verkligen slÄr till.

NÄgra stora bönor

Bild: Atlas Coffee

Atlas Coffee Club finns pÄ vÄr lista över bÀsta kaffeprenumerationer, och det av goda skÀl. Inte bara gör Atlas kaffeprenumeration det enkelt att hÄlla ditt hem vÀlfyllt med fÀrskrostade kaffebönor, utan beroende pÄ vilka alternativ du vÀljer i kassan kan du fÄ alla möjliga olika kaffer skickade direkt hem till dörren. Enligt vÄr Äsikt Àr det bÀsta sÀttet att hitta bÀst kaffe för dig Àr att bara prova ett gÀng olika kaffe och Atlas gör det superenkelt och lÀttillgÀngligt.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK