Bil

10 perfekta julklappar 2021 för iPhone-Àgare

Handlar du fortfarande efter en iPhone-Àgare den hÀr semesterperioden? Dessa tillbehörsprylar och prylar kan utöka dess funktionalitet pÄ sÀtt som de kanske aldrig insett att de behövde.

Jag kan vara lite partisk eftersom jag har anvÀnt en i flera Är, men iPhones Àr fantastiska smÄ enheter direkt ur lÄdan. Det betyder dock inte att de inte saknar nÄgra funktioner eller har brister.

Lyckligtvis tillverkar Apple och tillbehörsekosystemet frÄn tredje part som omger det ett orÀkneligt antal lösningar för dessa brister, och bekvÀmt för den hÀr tiden pÄ Äret gör de ocksÄ fantastiska presenter. Dessa 10 Àr enastÄende val och kommer att se bra ut nÀr de sticker ut ur en strumpa eller insvept under ett trÀd.

AirPods

Bild: Apple

NÀr det kommer till Apple Àr det ett faktum att de designar sina produkter för att sömlöst integreras, vilket innebÀr att Apples hÄrdvara alltid kommer att vara det bÀsta alternativet för iPhone-anvÀndare. NÀr det gÀller hörlurar Àr det bÀsta du kan fÄ för iPhone AirPods. Det finns flera alternativ att vÀlja mellan, sÄ se till att undersöka de olika modellerna för att se vilken som passar din presentmottagares livsstil.

MagSafe Duo laddare

Bild: Apple

MagSafe Àr Apples magnetstödda trÄdlösa laddningssystem som knÀpper fast trÄdlösa laddare och andra tillbehör pÄ baksidan av iPhones. Denna laddare med dubbla enheter frÄn Apple laddar bÄde en iPhone (serie 12 och nyare) och en Apple Watch samtidigt. Den fÀlls ocksÄ pÄ mitten för enkel transport, vilket gör den till en utmÀrkt följeslagare för iPhone- och Apple Watch-Àgare. Observera att Àven om den tekniskt sett kan ladda Àldre iPhone-modeller, Àr den inte designad för dem och fungerar inte bra. Denna laddare krÀver ocksÄ en strömbricka som ger ut minst 20W, sÄ se till att inkludera en med laddaren om du bestÀmmer dig för att ge den i present.

ROKFORM robust iPhonefodral

Bild: ROKFORM

Denna serie av robusta fodral för iPhone lÀgger till fallskydd, stöder MagSafe och inkluderar till och med en sekundÀr magnet som hjÀlper den att hÄlla fast vid valfri magnetisk yta nÀr du Àr i fÀlt. Den har ocksÄ en specialiserad proprietÀr monteringspunkt pÄ baksidan för andra ROKFORM-tillbehör och fÀsten designade för cykling, körning och olika utomhusaktiviteter.

AirFly Pro

Bild: Amazon

Denna fiffiga lilla enhet ansluter till vad som helst med ett hörlursuttag och gör det möjligt för den att bÄde sÀnda och ta emot Bluetooth-signaler. Det betyder att du inte kommer att ansluta den till din iPhone, men du kan anvÀnda den för att förvandla vilken högtalare eller bil som helst som inte stöder Bluetooth till en enhet som spelar musik och lÀser upp GPS-anvisningar frÄn din iPhone. Den har 16 timmars batteritid och USB-C-laddning gör den till ett Ànnu bÀttre tillbehör till det moderna mobila tekniska kitet.

Spigen Glas.tR EZ Fit iPhone skÀrmskydd

Bild: Amazon

Detta skÀrmskydd i hÀrdat glas skiljer sig frÄn konkurrenterna pÄ grund av installationssatsen som medföljer. Den har en inriktningsbricka som snÀpper pÄ plats över skÀrmen för att sÀkerstÀlla en korrekt passform och position, vilket Àr en av de tuffaste delarna med att fÀsta ett skÀrmskydd.

RØDE VideoMic Me-L

Bild: Apple

Om din iPhone-Àgare gör mycket ljudinspelning pÄ sin telefon, oavsett om det Àr för intervjuer, ljudklipp eller vad det nu kan vara, behöver de en riktad mikrofon som den hÀr. Den fÀsts via iPhones blixtport och kommer Àven med en vindruta för att fÄ bra ljud under blÄsiga dagar.

Incase Nylon Tillbehör Organizer

Bild: Apple

Jag reser med min iPhone och nÄgra andra prylar, och ett sÄdant hÀr fodral Àr precis vad jag och andra iPhone-Àgare som jag behöver. Det Àr ett perfekt sÀtt att organisera laddningskablar, reservbatterier och andra viktiga iPhone-tillbehör. Alla utan ett fall som detta kommer att bli glada över att fÄ det.

Moment iPhone-linser

Bild: Moment, Inc.

iPhones har allt mer fantastiska kameror, men de gĂ„r inte ihop med optik specialbyggd för anvĂ€ndning som makro, mikro och tele. Ett kit frĂ„n Moment gör iPhone till en bĂ€ttre kamera Ă€n den nĂ„gonsin skulle kunna vara ensam, men det finns mĂ„nga bitar som behövs för att anvĂ€nda den. Det Ă€r dĂ€rför jag har lĂ€nkat till Moments kit för iPhone — det Ă€r fulla paket som innehĂ„ller det som behövs för att komma igĂ„ng. Se bara till att du vĂ€ljer rĂ€tt modell för din presentmottagare.

Belkin MagSafe bilventilationsfÀste

Bild: Apple

Denna MagSafe-laddare fÀsts pÄ ett fordons luftventil, vilket sÀtter en förars iPhone i det perfekta lÀget för att anvÀndas sÀkert. Det Àr en fantastisk presentidé för alla som ofta Àr pÄ resande fot med sin iPhone.

Otterbox mobilspelklipp

Bild: Otterbox

iPhones Àr fantastiska affÀrsenheter, men det Àr inte allt de Àr till för: De Àr ocksÄ fantastiska spelenheter. Bortsett frÄn spel för iPhone, molnspelplattformar gör iPhone till ett stÀndigt ökande mobilspelsval, men att ansluta en telefon till en kontroller kan vara knepigt utan rÀtt enhet, som den hÀr frÄn Otterbox. Det finns ocksÄ en MagSafe-version tillgÀnglig, sÄ om din gÄva har en iPhone 12 eller nyare, vÀlj den istÀllet.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK